Poveži se s nama

CityTV

VIDEO Mihael Zmajlović najavio kandidaturu za župana Zagrebačke županije

Jedan od ciljeva mu je preseliti sjedište Zagrebačke županije u Veliku Goricu…

Objavljeno

Mihael Zmajlović najavio je svoju kandidaturu za župana Zagrebačke županije. Simbolično, kandidaturu je najavio ispred hotela na Miramarskoj cesti u Zagrebu kao kritiku aktualne vlasti. Pod motom Županija kakvu trebamo, Zmajlović je objasnio glavne smjernice svoje kandidature.

Podršku Zmajloviću svojim su prisustvom pružili i Zvonimir Novosel, gradonačelnik grada Jastrebarskog i Denis Kralj, gradonačelnik grada Vrbovca, Alen Prelec, načelnik Brdovca, Željko Filipović, načelnik Općine Kloštar Ivanić,  Sanja Iveković Horvat, zamjenica gradonačelnika Samobora, aktualna zamjenica župana Nadica Žužak te brojni drugi dužnosnici SDP-a Zagrebačke županije.

 

 

 

CityTV

VIDEO Intervju tjedna – gost Tomislav Špoljar, umjetnički ravnatelj VG brass festivala

Ove godine očekuje nas jubilarni 15.Velikogorički brass festival…

Objavljeno

on

Akademski trubač, inače profesor trube u Umjetničkoj školi Franje Lučića i umjetnički ravnatelj VGbrass festivala ispričao nam je svoj put glazbenika te kako je biti profesor, a prisjetili smo se i početaka festivala. Koliko je umjetnika prošlo u ovih 15 godina, koji su bili najupečatljiviji nastupi, anegdote te što nas čeka na ovogodišnjem izdanju…postoji li plan B s obzirom na epidemiološku situaciju. Više pogledajte u videu..

Nastavi čitati

CityTV

VIDEO City puls: Procijenjena prva šteta nakon potresa…

Objavljeno

on

Koliko iznosi šteta od potresa na području Zagrebačke županije, koje to mjere Grad Velika Gorica poduzima kako bi pomogao svojim gospodarstvenicima, kada nam stižu nove kante za biootpad te gdje se nalazi Happycentar u Velikoj Gorici, doznajte u novom izdanju emisije City puls.

Nastavi čitati

CityTV

VIDEO Intervju tjedna – gost Nikola Pejak, sakupljač priča i legendi

Objavljeno

on

Jeste li ikad od svojih baka, djedova, poznanika čuli priče o neobičnim bićima, coprnicama, nesvakidašnjim događajima!? Upravo takve priče i usmene predaje prikuplja Velikogoričanin Nikola Pejak. Cilj svega je zapravo očuvanje nematerijalne kulturne baštine, a u pet godina prikupio je zavidan materijal koji će  doživjeti i svoje ukoričenje. Više poslušajte u videu…

 

Nastavi čitati

Reporter 401 - 18.02.2021.

Facebook

Izdvojeno