Poveži se s nama

CityTV

VIDEO City puls: Pregled tjedna uz Stožer civilne zaštite i priča o zaštitnim vizirima iz Velike Gorice!

Izdvojene informacije o funkcioniranju Grada u narednom periodu trajanja epidemije

Objavljeno

CityTV

Uskršnja čestitka vlč. Saboleka: ‘I Gospodin je prošao svoju golgotu…’

U svojoj blagdanskoj poruci župnik crkve u Vukovini i dekan velikogoričko-odranskog dekandata Đuro Sabolek osvrnuo se na poteškoće koje prolazimo kao čovječanstvo, na činjenicu da ove godine nema okupljanja na uskršnjim misnim slavljima…

Objavljeno

on

Dekan velikogoričko-odranskog dekanata, velečasni Đuro Sabolek, uputio je uskršnju čestitku vjernicima, u kojoj se osvrnuo na vrijeme u kojem živimo, ali i na kršćansko shvaćanje svijeta oko sebe.

Nastavi čitati

CityTV

VIDEO Ljekarnici pod pritiskom epidemije

mag. Ana Galić Skoko iz Ljekarni Zagrebačke županije odgovara: Kako osigurati kontinuitet ljekarničke skrbi cjelokupnom stanovništvu, zaštititi ljekarnike od zaraze u kontaktu s građanima i osigurati dovoljne zalihe?

Objavljeno

on

Nastavi čitati

CityTV

U iduća tri dana moguće prometne gužve

Tijekom trajanja kongresa Europske pučke stranke posebne sigurnosne mjere

Objavljeno

on

Iz Policijske uprave zagrebačke upozorili su građane na moguće kratkotrajne prekide prometa i prometne gužve na prilaznim pravcima Zračnoj luci Franjo Tuđman.

– Od danas do 21. studenoga, u vrijeme održavanja kongresa Europske pučke stranke (EPP) u Zagrebu, nadležne će službe Ravnateljstva policije i Policijske uprave zagrebačke, provoditi sve potrebne mjere kako bi posjet većeg broja visokih državnih dužnosnika i osoba koje će sudjelovati na navedenom Kongresu, protekao u najboljem redu – poručili su iz PUZ-a.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno