Poveži se s nama

HOTNEWS

Kreće II HNL – Gorica čeka Lučko

Objavljeno

Nogometaši Gorice će u petak na gradskom stadionu premijerno otvoriti nastavak proljetnog dijela prvenstva u 15:00 sati protiv Lučkog. Goričani su nakon odigranih priprema i odrađenog prijelaznog roka lagani favorit u utakmici dvaju znanaca koje su dosad oduvijek zračile neizvjesnošću.

 

Vremenske prilike ili neprilike su učinile svoje pa će teren biti mekan ali to je trenutno svakodnevica koju gledamo na nogometnim terenima u Hrvatskoj. Seniori Gorice su svoj posljednji trening u četvrtak odradili na glavnom terenu koji je u potpunosti izdržao kompletan trening i tako ga osjetili prije prve utakmice 20. kola II HNL. Očekuje se da će Milinović izvesti trenutno najjači sastav Gorice – Šušković, Žutić, Jančetić, Milanović, Mikulić, Perić, Hodžić, Tatar, Španja, Marina, Matošević (Lihić). Službene osobe dolaze gotovo iz svih regija Hrvatske pa će tako utakmicu suditi provjerena trojka kojoj je na čelu Zeko Pivač iz Osijeka, sa pomoćnicima Šarićem (Županja) i Pejićem (Vukovar), a četvrti sudac je Marin Horvat iz Čakovca. Delegat utakmice je Branka Juhas iz Karanca kod Belog Manastira, dok je kontrolor suđenja Šime Vukić iz Rijeke.

Ponovimo još jednom utakmica se igra u petak 26. veljače na velikogoričkom gradskom stadionu s početkom u 15:00 sati.

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Srce Turopoljskog fašnika osvojile žene!

Pogledajte i ovo: Grad Velika Gorica je među prvim gradovima u Hrvatskoj sa sustavnim upravljanjem energijom.
Saznajte tko su pobjednici Zimske malonogometne lige!
Gdje su besplatni pregledi kože?
Gorički doktori obiteljske medicine uključili su se u Nacionalni programa ranog otkrivanja raka pluća.

Objavljeno

on

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO VIJEST Survakari prodrmali Veliku Goricu

Zanimljivim maskama i bučnim zvonima plijenili pažnju posjetitelja

Objavljeno

on

U velikoj povorci središtem Velike Gorice prodefilirale su maškare. Među brojnim sudionicima bili su i gosti iz Bugarske.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno