Poveži se s nama

Vijesti

Sudjelujte u pripremama Turopoljske trke

Iz Maraton kluba Velika Gorica trebaju pomoć oko istovara zaštitnih ograda

Objavljeno

Iz Maraton kluba Velika Gorica zamolili su za pomoć oko organizacije Turopoljske trke. Naime, treba im pomoć oko istovara zaštitnih ograda za Turopoljsku trku, 23. ožujka od 12,15 sati ispred Pučkog otvorenog učilišta.

„S obzirom na to da je riječ o fizičkom poslu bilo bi dobro da se jave muški volonteri. Posao će trajati oko pola sata, a prijaviti se možete na mail adrese tajnik@mkvg.hr, vcvg@zamisli.hr ili na licu mjesta Darku Batkoviću, kontakt telefon je 098 951 3953“, poručili su iz organizacije.

Na Turopoljskoj trci sudjelovat će i 13 velikogoričkih volontera iz Volonterskih klubova Gimnazije Velike Gorice i Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina.

Vijesti

VIDEO Vatreni se vratili kući

Velika Gorica i Turopolje zahvalili se svojim nogometnim herojima

Objavljeno

on

Nakon mjesec dana hrvatski nogometaši vratili su se u Hrvatsku. Iz Rusije su donijeli srebro, a kapetan nacionalne vrste Luka Modrić za svoj trud na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji nagrađen je Zlatnom loptom. Povijesni uspjeh Vatrenih oduševio je cijelu zemlju pa su mnogi odlučili pozdraviti ih i odati im priznanje za učinjeni posao. Kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu.

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO Vatreni sletjeli na Pleso

Nakon izlaska iz zrakoplova, igrači prvo pozdravili okupljene građane pa ušli u autobuse i krenuli put Zagreba

Objavljeno

on

Zrakoplov s hrvatskim reprezentativcima sletio je na pistu Zračne luke Franjo Tuđman. Dočekali su ih mediji, Zagrebačke mažoretkinje i djelatnici Zračne luke Franjo Tuđman.

16.07.2018. Pleso – Doček hrvatske nogometne reprezentacije. Foto: Sanjin Vrbanus/Cityportal.hr

Svjetski viceprvaci krenuli su put Zagreba, gdje ih na Trgu bana Josipa Jelačića čeka veličanstven doček. Brojni navijači pohrlili su proslaviti s Vatrenima najveći uspjeh hrvatskog nogometa. Na glavnom zagrebačkom trgu očekuje se 30-tak tisuća navijača, a kako stvari stoje ta brojka lako bi mogla biti premašena.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

Goričani zauzeli pozicije

Izašli pozdraviti svoje nogometne heroje

Objavljeno

on

Od Zračne luke Franjo Tuđman, preko Fizirove i Zagrebačke ulice uz prometnicu su se okupili brojni Goričani. Opremljeni dresovima i navijačkim rekvizitima izašli su pozdraviti svoje nogometne heroje.

6.07.2018. Pleso – Doček hrvatske nogometne reprezentacije. Foto: Sanjin Vrbanus/Cityportal.hr

Foto: Renata Ovačar/Cityportal.hr

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno