Poveži se s nama

Crna kronika

Prometna nesreća na ulazu u grad, sudjelovala tri automobila

Policijski očevid otkrit će okolnosti u kojima je došlo do nesreće u kojoj su tri vozila doživjela značajnu štetu. Prema prvim dostupnim informacijama, ima lakše ozlijeđenih, ali puno je važnije da nema teže ozlijeđenih…

Objavljeno

Dvoje ljudi nose ovratnike, u nesreći su sudjelovala tri vozila, ali čini mi se da nitko nije teže nastradao, javio nam se čitatelj koji je u srijedu prijepodne prolazio Sisačkom cestom.

Nesreća se dogodila u blizini Veterinarske stanice i benzinske postaje, točne okolnosti kako je do nje došlo zasad nisu poznate, no već na prvi pogled vidljivo je da se radi o velikoj materijalnoj šteti, odnosno o značajnim oštećenjima na automobilima. Promet je zbog nesreće neko vrijeme tekao usporeno, sve dok policija nije dozvolila da se vozila uklonen s ceste.

Nastavak je to niza prometnih nesreća na našem području, no dobro je u cijeloj priči to što nema težih posljedica, s kakvima smo se znali susretati u posljednje vrijeme.

Crna kronika

Inspektor Ljubanović: ‘Zaključavajte svoje dvorišne objekte, šupe, drvarnice i garaže’

Lopov 37-godišnjaku iz garaže ukrao alat i kobasice vrijedne 20 tisuća kuna

Objavljeno

on

U Žitkovčici je nepoznati lopov iz otključane garaže ukrao električni alat i suhomesnate proizvode. Krađa se dogodila u srijedu između 2 i 2,30 sati. 37-godišnji vlasnik vidio je da mu se netko mota po dvorištu, ali nije reagirao. Šteta je procijenjena na 20 tisuća kuna.

U Bukovčaku iz otključanog dvorišnog objekta od 10. do 12. siječnja ukradena je motorna pila. Šteta je procijenjena na četiri tisuće kuna.

– Upozorio bih građane da se ponašaju samozaštitno, odnosno zaključavaju sve prostorije jer će time otežati posao lopovima.

Nastavi čitati

Crna kronika

Ovaj tjedan na meti provalnika našle se dvije kuće u Porinovoj

U obje provalnik je ušao obijanjem prozora u prizemlju

Objavljeno

on

Nepoznati lopov u utorak između 13,30 i 18,50 sati provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 62-godišnjak. Provalnik je obio prozor u prizemlju i ušao u unutrašnjost kuće, gdje je pronašao tisuću kuna u gotovini. Uzeo je novac i dao se u bijeg.

Drugi slučaj dogodio se u periodu od ponedjeljka do četvrtka, kada je provaljeno u kuću u vlasništvu 67-godišnjaka. I ovaj put provalnik je obio prozor u prizemlju kuće kako bi ušao u unutrašnjost te je nakon toga ispremetao stvari po kući. Iz neutvrđenog razloga na kraju je morao napustiti kući ništa ne otuđivši.

Nastavi čitati

Crna kronika

VIDEO Opasnost na cesti

Vozio suprotnim smjerom na Aveniji pape Ivana Pavla II.

Objavljeno

on

Na Facebook stranici Plavci, a de ste?  osvanuo je video na kojem se vidi kako vozač vozi u suprotnom smjeru na Aveniji pape Ivana Pavla II.. U jednom trenutku vozače se odlučio polukružno okrenuti na autobusnom ugibalištu i nastaviti vožnju u pravom smjeru. Na svu sreću iz suprotnog smjera nije bilo vozila pa je izbjegnut frontalni sudar, koji je mogao biti koban.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno