Poveži se s nama

HOTNEWS

Pod vodom kuće u Starom Brodu

Objavljeno

Kako doznajemo od čitatelja, Kupa se izlila na nekim dijelovima, točnije u mjestu Stari Brod (Općina Lekenik) te je do pojedinih kuća moguće doći samo čamcima. Iz Hrvatskih voda kažu kako je stanje pod kontrolom, s čime se neki mještani ne bi složili.

U Žažini je situacija nešto bolja. Prije nekoliko dana voda je ušla u dvorišta, no počela se povlačiti i nije uspjela ući u kuće.

U Starom Farkašiću je trenutno izmjereno 876 cm, što je niže za 4 cm nego prije sat vremena. U Šišincu je izmjereno 923 cm. I tamo je, unatrag nekoliko sati, vodostaj u opadanju.

Još su uvijek neke prometnice pod vodom: Šišljavić-Pokupsko (u Gradecu Pokupskom), Žažina-Mala Gorica i Husje-Kobilić Pokupski.

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Srce Turopoljskog fašnika osvojile žene!

Pogledajte i ovo: Grad Velika Gorica je među prvim gradovima u Hrvatskoj sa sustavnim upravljanjem energijom.
Saznajte tko su pobjednici Zimske malonogometne lige!
Gdje su besplatni pregledi kože?
Gorički doktori obiteljske medicine uključili su se u Nacionalni programa ranog otkrivanja raka pluća.

Objavljeno

on

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO VIJEST Survakari prodrmali Veliku Goricu

Zanimljivim maskama i bučnim zvonima plijenili pažnju posjetitelja

Objavljeno

on

U velikoj povorci središtem Velike Gorice prodefilirale su maškare. Među brojnim sudionicima bili su i gosti iz Bugarske.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno