Poveži se s nama

Vijesti

Ovaj vikend krećete na put? Evo što vas očekuje u prometu

Zbog jake bure moguće su poteškoće u plovidbi pojedinih trajektnih i katamaranskih linija

Objavljeno

Sutra je posljednji radni ran i ako se spremate na put, vjerojatno ćete voziti po mokrim i skliskim kolnicima, kakvi će prema HAK-ovoj prometnoj prognozi vladati u većem dijelu zemlje. Na cestama u gorju promet će povremeno biti otežan zbog mjestimičnog snijega i susnježice.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) podno Velebita i na autocesti A1 moguće su zabrane za pojedine skupine vozila zbog jake bure.

Na gradskim prometnicama i obilaznicama očekuje se pojačan promet posebice tijekom jutarnjih i poslijepodnevnih sati, a zastoji su mogući na dionicama gdje traju radovi.

Pojačan promet teretnih vozila očekuje se na graničnim prijelazima Bregana, Pasjak, Macelj i Bajakovo u oba smjera, a osobnih vozila na prijelazima Stara Gradiška i Slavonski Brod na ulasku.

Zbog jake bure moguće su poteškoće u plovidbi pojedinih trajektnih i katamaranskih linija.

Vijesti

Dva breška naselja u utorak bez struje

Opskrba električnom energijom bit će obustavljena od 8 do 14 sati

Objavljeno

on

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u utorak će bez struje ostati Hotnja i Strezojevo. Struje neće biti od 8 do 14 sati.

U slučaju loših vremenskih uvjeta radovi se odgađaju, poručili su iz HEP ODS-a.

Nastavi čitati

Vijesti

Pokažite veliko srce i spasite nečiji život

Mjesto događanja Dom kulture Galženica

Objavljeno

on

Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica pokrenulo je novu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u utorak i srijedu u Domu kulture Galženica. Prvi dan krv možete dati od 10 do 18 sati (pauza od 13,15 – 14 sati), a drugi dan od 8 do 14 sati ( pauza od 11,15 – 12 sati).

Nastavi čitati

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno