Poveži se s nama

HOTNEWS

Mještani strahuju od novih klizišta, Barišić upozorio da je Grad u sanacijama prepušten sam sebi

Objavljeno

Snijeg neumorno pada i otežava promet, ali znatno veći problemi su klizišta koja bi ponovo mogla zaprijetiti Kravarskom i Dubrancu. Mještani strahuju da bi brzo topljenje snijega moglo dovesti do novih katastrofa. Na tu je činjenicu upozorio i gradonačelnik Dražen Barišić, naglasivši kako skupocjena sanacija predstavlja veliki financijski problem za Grad, koji je sam sebi prepušten na milost i nemilost.

„Jedino što me smeta i boli što su to samo naša klizišta što do sada u Hrvatskoj nije bila praksa jer su se neka po Zagorju i ostalim lokacijama financirala interventno, iz Hrvatskih cesta ili nekih drugih izvora. Nama nitko nije pomogao u sanaciji niti jednog klizišta, a neka su koštala i 5 milijuna kuna. Sve je financirano iz gradskog proračuna“, izjavio je Barišić i najavio nastavak sanacije postojećih klizišta.

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Srce Turopoljskog fašnika osvojile žene!

Pogledajte i ovo: Grad Velika Gorica je među prvim gradovima u Hrvatskoj sa sustavnim upravljanjem energijom.
Saznajte tko su pobjednici Zimske malonogometne lige!
Gdje su besplatni pregledi kože?
Gorički doktori obiteljske medicine uključili su se u Nacionalni programa ranog otkrivanja raka pluća.

Objavljeno

on

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO VIJEST Survakari prodrmali Veliku Goricu

Zanimljivim maskama i bučnim zvonima plijenili pažnju posjetitelja

Objavljeno

on

U velikoj povorci središtem Velike Gorice prodefilirale su maškare. Među brojnim sudionicima bili su i gosti iz Bugarske.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno