Poveži se s nama

Vijesti

FOTO Klinci iz Lekenika na Pantovčaku, a sve zbog nogometaša

Naše srebrne nogometaše na prijemu na Pantovčaku dočekala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, ali i djeca iz SOS Dječjih sela, pa tako i klinci iz Lekenika

Objavljeno

Hvala vam što ste postali uzor djeci i svima nama. Vratili ste nam vjeru da su čuda moguća, sad je na nama političarima da osiguramo sve da i generacije koje dolaze mogu slijediti vaš put, poručila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović našim nogometnim reprezentativcima.

Modrić, Perišić, Vrsaljko, Rakitić, Vida i ostatak društva, zajedno s izbornikom Zlatkom Dalićem i stožerom, bili su gosti predsjednice na Pantovčaku, a njezine riječi “gutali” su i djevojčice i dječaci iz SOS sela u Lekeniku i Ladimirevcima. Djeca su uživala promatrajući svoje idole sa strane, a kad su shvatili da se s njima mogu i fotografirati, nastala je prava euforija. Svi, naravno, odjeveni u dresove hrvatske reprezentacije…

– Mi smo pokazali veliko zajedništvo, hrabrost i Hrvatska je mjesec dana bila najljepša na svijetu, takva treba i ostati. Mi ćemo i dalje svaku utakmicu dati sve od sebe da i činit ćemo sve da svi Hrvati budu sretni i ponosni na nas – rekao je izbornik Dalić, također jedna od omiljenih meta za fotografiranje među djevojčicama i dječacima.

Naši nogometaši već godinama sudjeluju u brojnim humanitarnim akcijama, pa su tako utorak navečer rezervirali za donatorsku akciju. Svi će sudjelovati u call-centru, a građani će pozivom na humanitarni broj telefona sudjelovati u prikupljanju sredstva za pomoć Klinici za dječje bolesti Zagreb te za akciju ‘Korak u život’, koja pomaže u osiguravanju stipendija za školovanje djece iz dječjih domova.

Vijesti

FOTO Ritam proljetnog dana u Gradu

Objavljeno

on

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Lijep proljetni dan bio je veliki mamac za Goričane da iziđu iz svoji kuća odnosno stanova na otvoreni prostor, ali su ipak othrvali kušnji i nije ih bilo u većem broju u parkovima odnosno na ulicama. Najčešće ih se moglo vidjeti na biciklima, uglavnom parovi te roditelji s djecom.

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon 20 sati na ulicama se rijetko moglo zamijetiti prolaznika, koji je žurio doma i kućnog ljubimca u kratkoj šetnji. Nije bilo ni prometa, poneki taxi.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Opet morala reagirati ophodnja Civilne zaštite?!

Nekima među nama stalna upozorenja nisu dovoljna…

Objavljeno

on

Upozorenja su stalna, molbe i preporuke, a restrikcije na trenutke vrlo rigorozna. Međutim, neki među nama kao da odbijaju čuti i shvatiti… Ophodnja Civilne zaštite tako je i večeras morala intervenirati u Velikoj Gorici zbog nepoštivanja odluka Nacionalnog stožera od strane neodgovornih pojedinaca. Prevedeno, radi se o, naravno, okupljanju većeg broja pojedinaca, društva koje očito misli kako “neće baš nas”. Pa ponovimo još jednom… Ostani doma, izbjegavaj okupljanja!

Nastavi čitati

Vijesti

U Gorici 12 oboljelih, prvi slučaj zaraze u općini Kravarsko

Objavljeno

on

Velika Gorica krajem dana bilježi 12, a općine 3 oboljela od COVID-19. U općini Pokupsko, podsjetimo, dvije su osobe zaražene kornavirusom, dok je prvi slučaj zaraze zabilježen i u općini Kravarsko.

– U zbirnim podacima Zagrebačke županije, podaci općina zbrajaju se u podatke gradova kojima gravitiraju. Iz tog razloga u tablici Zagrebačke županije za Veliku Goricu stoji broj od 15 zaraženih osoba – objasnili su iz Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno