Poveži se s nama

Vijesti

Grad sufinancira odlazak poduzetnika na sajmove i izložbe

Za nastupe u Hrvatskoj do pet tisuća kuna, a za nastupe u inozemstvu do 10 tisuća kuna

Objavljeno

U tijeku je natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima za pojedinačne nastupe na manifestacijama u 2019. godini. U cilju razvoja poduzetništva na svom području Grad Velika Gorica će sufinancirati odlaske na sajmove, izložbe, natjecanja i slične manifestacije koje su organizirane s namjerom predstavljanja, promocije ili ocjenjivanja proizvoda i usluga pojedinih poduzetnika.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju subjekti malog gospodarstva sa sjedištem, a obrtnici i s prebivalištem na području Grada Velike Gorice. Prijaviti se ne mogu subjekti malog gospodarstva koji se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom i ribarstvom, točenjem pića, kockanjem, kladioničarskim i sličnim djelatnostima.

Potpora se može dodijeliti pojedinačnim izlagačima za nastupe na manifestacijama u zemlji ili inozemstvu isključivo za zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora te trošak izrade promidžbenih materijala koji se koriste na manifestaciji.

Natječaj je otvoren do 29. studenog. Više možete doznati ovdje.

Vijesti

FOTO VIJEST Opet morala reagirati ophodnja Civilne zaštite?!

Nekima među nama stalna upozorenja nisu dovoljna…

Objavljeno

on

Upozorenja su stalna, molbe i preporuke, a restrikcije na trenutke vrlo rigorozna. Međutim, neki među nama kao da odbijaju čuti i shvatiti… Ophodnja Civilne zaštite tako je i večeras morala intervenirati u Velikoj Gorici zbog nepoštivanja odluka Nacionalnog stožera od strane neodgovornih pojedinaca. Prevedeno, radi se o, naravno, okupljanju većeg broja pojedinaca, društva koje očito misli kako “neće baš nas”. Pa ponovimo još jednom… Ostani doma, izbjegavaj okupljanja!

Nastavi čitati

Vijesti

U Gorici 12 oboljelih, prvi slučaj zaraze u općini Kravarsko

Objavljeno

on

Velika Gorica krajem dana bilježi 12, a općine 3 oboljela od COVID-19. U općini Pokupsko, podsjetimo, dvije su osobe zaražene kornavirusom, dok je prvi slučaj zaraze zabilježen i u općini Kravarsko.

– U zbirnim podacima Zagrebačke županije, podaci općina zbrajaju se u podatke gradova kojima gravitiraju. Iz tog razloga u tablici Zagrebačke županije za Veliku Goricu stoji broj od 15 zaraženih osoba – objasnili su iz Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice.

Nastavi čitati

Moja županija

60 pozitivnih na koronavirus u Zagrebačkoj županiji

Objavljeno

on

S današnjim danom je u evidenciji Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije 60 osoba pozitivno na virus COVID-19. Najveći broj oboljelih je u gradovima Velika Gorica, Sveta Nedelja i Zaprešić.

U Velikoj Gorici je broj zaraženih u posljednja 24 sata s 9 porastao na 15 osoba. U samom gradu je evidentirano 12 zaraženih, u općini Pokupsko dvoje te općini Kravarsko jedna osoba. Podsjećamo kako od sutra možete pratiti javljanja uživo iz velikogoričke Gradske uprave na kojoj će Stožer civilne zaštite grada Velike Gorice javnost izvještavati o svim relevantnim informacijama vezanim uz epidemiju i trenutnom stanju na području grada. Prijenos pratite putem Facebook stranice Gorica TV.

U Hrvatskoj je trenutno potvrđeno ukupno 657 osoba zaraženih ovim virusom, a 49 osoba je ozdravilo. Dosad je 5 osoba preminulo. 

 

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno