Poveži se s nama

HOTNEWS

Gorički SDP reagirao na alarmantno stanje drvenog mosta u Kučama

Objavljeno

Predsjednik velikogoričkog SDP-a Damir Šimunić u priopćenju za javnost izrazio je negodovanje što drveni most u Kučama još nije saniran i pušten u promet, a kako je njegova rekonstrukcija bila predizborno obećanje sadašnje vlasti.

 

“Gradska organizacija SDP-a Velika Gorica izražava žaljenje prije svega stanovnicima naselja Kuče i Rakitovec ali i čitavoj Posavini koji radi aktualne gradske vlasti ne mogu koristiti žilu kucavicu svoga kraja. Nadamo se da most u Kučama neće doživjeti tragičnu sudbinu mostova u svom susjedstvu, mosta u Čičkoj Poljani i Selcu, čije se ozbiljno stavljanje u funkciju više i ne spominje”, stoji među ostalim u priopćenju.

 

Gorički SDP nadalje ističe kako aktualna vlast kao glavni problem navodi nedostatnu isporuku građe od strane šumarije i njeno sušenje, a da se u stvarnosti potrebna količina drva u sušari osuši najviše za tri mjeseca.

SDP priopćenje 01-08-2016

 

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Srce Turopoljskog fašnika osvojile žene!

Pogledajte i ovo: Grad Velika Gorica je među prvim gradovima u Hrvatskoj sa sustavnim upravljanjem energijom.
Saznajte tko su pobjednici Zimske malonogometne lige!
Gdje su besplatni pregledi kože?
Gorički doktori obiteljske medicine uključili su se u Nacionalni programa ranog otkrivanja raka pluća.

Objavljeno

on

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO VIJEST Survakari prodrmali Veliku Goricu

Zanimljivim maskama i bučnim zvonima plijenili pažnju posjetitelja

Objavljeno

on

U velikoj povorci središtem Velike Gorice prodefilirale su maškare. Među brojnim sudionicima bili su i gosti iz Bugarske.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno