Poveži se s nama

CityLIGHTS

FOTO Žene mu trgaju odjeću: Upoznajte popularnog goričkog stripera

Među ljepšim spolom najpopularniji su kostimi policajca i vatrogasca, a na djevojačkim večerima najčešće je iznenađenje za mladenku

Objavljeno

Djevojačke zabave, ženski rođendani i nastupi u klubovima njihovo su radno mjesto. Zavodljivo plesanje i skidanje ono je što rade. Šestorica muškaraca, koliko ih trenutno čini ovu skupinu, kraj nastupa ipak neće dočekati goli, već u – tangama. Striptiz i zavođenje je njihova specijalnost, a najvažnije je zabaviti djevojke i žene koje su ih angažirale. Audiciju za stripera nedavno je prošao i velikogorički bodybuilder Mislav Katanić (23), a nakon toga se pridružio skupini ‘Muški erotski performeri’.

“Imaju stroge kriterije za odabir plesača. Određena je visina, mora biti jak i zgodan, a tetovaže su poželjne. Bitno je da plesač ima ritma i da nije ukočen. Cure treba znati zabaviti. Pokreti nisu teški, lako se nauče, samo je bitno pratiti ritam”, objasnio je Mislav koji se veseli svom novom hobiju, a prošlog vikenda već je nastupio u jednom čakovečkom klubu.

“To mi je bio prvi javni nastup te vrste i imao sam veliku tremu. Bacili su me ‘u vatru’ da vide kako se snalazim i kako improviziram. Skinuo sam se do pasa, pozvao jednu curu, posjeo je na stolac i plesao za nju. Bio sam sramežljiv. Ipak nije lako u javnosti tako zavoditi”, opisao je dio svoje audicije za stripera Mislav Katanić.

Foto: Muški erotski performeri

“Sad kreće obuka i nastupi vikendom. To mora biti ‘show’ i nešto što još nisu vidjele. Moraš imati komunikaciju s publikom i raditi ono što one vole. Već u subotu imam novi nastup kao topless konobar u Varaždinu gdje ću animirati cure i slikati se s njima. Nakon toga čeka me klupski ptriptiz nastup u Pakracu i ljetna turneja po obali”, dodao je Mislav, a nada se da prvih nekoliko puta ipak neće nastupiti pred ‘domaćom publikom’.

“Volio bih da prije toga odradim bar pet nastupa jer mi za ovaj ipak treba malo hrabrosti. Kasnije mi više neće biti važno gdje sam”, ispričao je naš bodybuilder.

Za oglas za stripera rekli su mu prijatelji, a Mislav nije dugo razmišljao treba li se prijaviti.

“Zašto i ne bih, volim se pokazivati, nemam srama, a bio sam već na dosta bodybuilding natjecanja i to mi nije problem. Ne izlazim van, pa ovako spojim izlazak, odnosno zabavu, a i zaradim. Bavim se sportom i dobro izgledam. Sve sam spojio u jedno i upravo je to ovaj posao”, ispričao je Mislav.

Foto: Muški erotski performeri

Među ljepšim spolom najpopularniji su kostimi policajca i vatrogasca, objašnjava Katanić, a na djevojačkim večerima plesači su najčešće iznenađenje za mladenku. No, često se dogodi i da djevojke strgaju kostime s plesača ili da si dio uniforme ostave za uspomenu.

“Pojavio bih se na nastupu u bilo čemu. Čak i u tangama kakve je nosio Borat“, kroz smijeh je ispričao i dodao kako mu to ne bi bilo prvi put. Naime, prošle je godine za nagradnu igru na splitskim Bačvicama iz mora izronio upravo u jednom takvom izdanju: “Svi su se smijali. A to sam napravio trijezan i u 12 popodne”, kazao je Mislav.

Bez obzira što ga očekuju brojni erotski plesni nastupi, Mislav planira nastaviti i natjecanja u bodybuildingu te treninge koji su na rasporedu šest puta tjedno. Uz sve to, ima vremena i za djevojku.

“Upravo u vrijeme kad sam se ovime počeo baviti upoznao sam i curu, ali ona ovo ne podržava. Nije joj ugodno da drugoj ‘miješam’ u krilu. Iako, kolege imaju cure i žene. Svi nastupi su javni i svi vide što se radi“, rekao je Mislav i dodao kako ipak od ovog hobija ne namjerava tako uskoro odustati.

CityLIGHTS

FOTO Katolički vjernici procesijom gradskim ulicama proslavili blagdan Tijelova

Objavljeno

on

11.06.2020. Velika Gorica. Blagdan Tijelova – Procesija. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Danas je blagdan Tijelova (puni naziv: Svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove), blagdan koji se slavi u prvi četvrtak poslije nedjelje Presvetoga Trojstva, odnosno na deveti četvrtak nakon Uskrsa. Katolička Crkva ovim blagdanom slavi ustanovljenje euharistije na Veliki četvrtak. Tijelovo se slavi u crkvama i svetištima diljem Hrvatske.

11.06.2020. Velika Gorica. Blagdan Tijelova – Procesija. Foto: David Jolić/cityportal.hr

U Velikoj Gorici slavljenje Tijelova započelo je svetom misom u 18:30 sati kod Crkve Navještenja Blažene Djevice Marije, gdje su svećenici prije polaska procesije pričestili mnoge vjernike. U procesiji središtem grada vjernici su pjevali i molili, prigodnu glazbu izvodio je Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica.

11.06.2020. Velika Gorica. Blagdan Tijelova – Procesija. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Procesija se zaustavila kod Kapele sv. Lovre i onda se uputila prema Crkvi Sv. Petra i Pavla, posljednjoj postaji Tijelovske procesije, gdje je nakon dvaipol sata i završena.

11.06.2020. Velika Gorica. Blagdan Tijelova – Procesija. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prva Tijelovska procesija održana je u Kölnu sedamdesetih godina 13. stoljeća, a taj se običaj u 14. stoljeću proširio po mnogim katoličkim zemljama. U procesiji svećenik u monstranci (pokaznici) nosi posvećenu hostiju, dok puk pjeva, moli i nosi cvijeće.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

CityLIGHTS

Poznat datum održavanja Noći borilačkih sportova

Borilački klubovi prezentirat će svoje vještine u ringu na Trgu Stjepana Radića

Objavljeno

on

Iako je pandemija koronavirusa ozbiljno zaprijetila, Noć borilačkih sportova ipak će se održati i ove godine. Tradicionalna je to sportska manifestacija na kojoj se kroz borbe i demonstracije u ringu predstavljaju velikogorički borilački klubovi. Datum je 26. lipnja, program počinje u 20 sati na Trgu Stjepana Radića, a detaljan program bit će poznat idućeg tjedna, kazao je predsjednik organizacijskog odbora Noći borilačkih sportova Ervin Kolarec .

Nastavi čitati

CityLIGHTS

Protiv nasilja! Nastupa stand-up duo Saša Turković i Goran Vugrinec

Objavljeno

on

Rotaract club Velika Gorica u nedjelju, 14. lipnja, organizira veliku humanitarnu akciju StandUP #AgainstViolence. Kako bi prikupili sredstva za renovaciju sigurne kuće, utočišta za žrtve obiteljskog nasilja, Rotaractovci u gorički Club 100 dovode komičarski duo koji čine Saša Turković i Goran Vugrinec. Početak je u 19.30 sati.

– Tandem koji funkcionira savršeno k’o švicarski sat donosi punih 90 minuta najjačih fora i smijeha na bacanje. Njihove fore ovoga puta neće biti s ciljem da samo nasmiju publiku, nego da budu i dio jedne velike priče, koja je započela 14. prosinca 2019., a to je ovogodišnja akcija Rotaract kluba Velika Gorica:”Stop nasilju nad ženama” – kažu iz Rotaracta.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 40, a na dan eventa 50 kuna. Sredstva prikupljena prodajom ulaznica iskoristit će se za obnovu unutarnje stolarije te poboljšanje uvjeta u kojima borave štićenici sigurne kuće na tajnoj lokaciji u Zagrebačkoj županiji.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno