Poveži se s nama

HOTNEWS

FOTO Udomite macu Maradonu prije nego ju dohvate Billy i Diego

Bit će vam zahvalna što ste joj spasili živu glavu

Objavljeno

U potrazi za toplim domom Kristini i Marku na vrata je danas ‘pokucala’ umiljata maca. Pustili su je u svoj dom, odmah nahranili i nazvali maca Maradona. Ubrzo su shvatili da se pojavio problem. Nakon što su do mace dotrčali psi Billy i Diego, sve je bilo jasno. Gledali su je sasvim drugim očima, bolje reći – želucem.

“Dakle, ovo malo čudo nam je danas došetalo u život. Budući da su dio našeg života i dva psa, Billy i Diego, pri čemu su ovom drugom mačke sinonim za, recimo, keksiće, ne možemo je zadržati. Ako netko želi nevjerojatno umiljatu i, kao što vidite, predivnu macu, javite se što prije. Ili barem sherajte, razglasite, predložite nešto”, poručio je Marko na svom Facebook profilu i dodao:

“Da, znam da bi bilo cool imati psa Diega i macu Maradonu, ali to je nemoguće, budući da bi ta kombinacija bila gora od Diega Maradone na SP-u 1994.”

Ako bi željeli udomiti umiljatu macu budite brzi i nazovite 091 6400 544. Rastužit ćete Billija i Diega, ali ona će vam biti zahvalna što ste joj spasili živu glavu.

Galerija fotografija/privatna kolekcija:

HOTNEWS

‘Djeca imaju pravo sudjelovati u donošenju odluka koje ih se tiču’

Predsjednik Dječjeg vijeća Velike Gorice održao zanimljiv govor u kojem je prozvao odrasle

Objavljeno

on

Predsjednik Dječjeg gradskog vijeća VG Matija Dražetić održao govor u Hrvatskom saboru na svečanoj sjednici povodom obilježavanja 30-te obljetnice Konvencije o pravima djeteta.

Matija je iznio svoje iskustvo sudjelovanja u Dječjem vijeću kao i iskustvo u donošenju EU deklaracije o dječjoj participaciji. Prozvao je odrasle, posebno one koji donose odluke da slušaju, ali i čuju što djeca govore i poručuju te da ih odrasli uključe u donošenje odluka koje se tiču djece. Matija je sjajno predstavio sebe, Dječje gradsko vijeće i svoj grad.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Polet bolji od Turopoljca

Objavljeno

on

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA , 14. kolo

U turopoljskom derbiju Jedinstvene županijske lige domaći nogometaši Poleta uvjerljivom prezentacijom na Zvrniku riješili su pobjednika protiv Turopoljca iz Kuča. Kod vodećeg gola domaćih kapetanu Ivici Sučiću uveliko je pomogao Ivan Balenović od kojeg se lopta odbila u mrežu. Mladi domaći igrač Matej Robić podebljao je rezultat iz gužve u šesnaestercu krajem prve dionice dvoboja. Ipak kad je iskusni Sučić okomito proigrao Ivana Zagorca pred gol gostiju u 53. minuti, najbolji buševski strijelac loptu je majstorski poslao iza leđa vratara Turopoljca, kako se kasnije pokazalo za nedostižnih 3:0.

POLET (B) – TUROPOLJAC 3:0

BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 100.
Sudac: Hrgović (Zagreb). Pomoćnici: Vuković i Geller.

STRIJELCI: 1:0 – Sučić (24), 2:0 – Robić (43), 3:0 – Zagorec (53).

POLET (B): Bradić, Brajković, Tičarić, Sovina, Skrbin (od 68. Kovačević), Stuparić, Šestak (od 56. Milanović), Pejak, Zagorec (od 70. Mikulić), Sučić, Robić. TRENER: Mario Paviša.

TUROPOLJAC: I. Zagorac, Cavrić (od 46. Đuksi), Bušić, Balenović, Radilović, Matasić, Šestok, Milatović, Čaić (od 67. Filep), Lučić, Sesar (od 73. Žugaj). TRENER: Vlado Horvat.

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO CITY PULS: Uspješni i naglavačke te kako biti brži od gripe!

Pogledajte i naše ostale teme – Kako će se u Novom Čiću prerađivati lan, čime je Snježana Dianežević očarala žiri na Izboru za najuzorniju seosku ženu i udomiteljstvo – plemenitost za ljepše odrastanje!

Objavljeno

on

Nastavi čitati

Reporter 387 - 24.10.2019.

Facebook

Izdvojeno