Poveži se s nama

Crna kronika

Djevojka teško stradala u Markuševcu Turopoljskom, Mercedesom sletjela u dvorište i izazvala nevjerojatan lančani sudar

Kaos u Ulici Peršinovec

Objavljeno

U Markuševcu Turopoljskom došlo je do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđena 23-godišnja vozačica. Vozeći se Mercedesom A 140, djevojka je na oštrom zavoju izgubila nadzor nad vozilom i sletjela u dvorište, u kojem je izazvala lančani sudar.

“Prednjim dijelom automobila naletjela je na parkiranu opel astru zagrebačkih registarskih oznaka koji je od udara odbačen unazad, udarivši renault scenic zagrebačkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran iza spomenute opel astre. Od naleta je renault scenic odbačen unazad na prednju stranu parkirane škode fabije zagrebačkih registarskih oznaka”, pojasnili su iz policije, ističući kako vozačica nije prilagodila brzinu kretanja.

Vozačica mercedesa je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Klinici za traumatologiju. Prometna nesreća dogodila se jučer u 9 sati, u Ulici Peršinovec kod kućnog broja 163.

Crna kronika

Nakon verbalnog sukoba, napao ga nožem

U sukobu s 31-godišnjakom 25-godišnjak izvukao deblji kraj

Objavljeno

on

Jučer u 15,40 sati u Velikoj Mlaki u autobusu je došlo do verbalnog sukoba između dvoje putnika, a onda se u sukob uključio i treći putnik.

„Nakon verbalnog sukoba 25-godišnjaka i 28-godišnjakinje u autobusu, izbio je verbalni i fizički sukob između 31-godišnjaka i 25-godišnjaka te je 31-godišnjak oštrim predmetom lakše ozlijedio 25-godišnjaka“, poručili su iz PUZ-a.

Ozlijeđenom mladiću liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 31-godišnjak je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nastavi čitati

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija zbog prebrze vožnje zaustavila 25 vozača

Neprilagođena brzina jedan od najčešćih uzroka prometnih nesreća s najtežim posljedicama

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica provedena je preventivno-represivna akcija „Brzina kretanja vozila“ u kojoj je 25 vozača uhvaćeno u prekršaju.

„Akcija je provedena kako bi se kako bi kod vozača potaknula pozitivna ponašanja u prometu, a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća s najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila, kao i nepoštivanja prometnih propisa od strane vozača“, poručili su iz PP Velika Gorica.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno