Poveži se s nama

Gospodarstvo

VE-GO-RA organizira radionicu o uspješnom poslovanju

Kako se pozicionirati na tržištu kvalitetom, je li i kada je potrebno certificiranje kvalitete poslovanja…?

Objavljeno

Kvaliteta usluge ne bazira se samo na pristupačnom odnosu prodavača i kupca, a što je nerijetko prva asocijacija. Svakako, odnos s klijentima ili kupcima neizostavni je dio kvalitetne usluge. Ipak, za dugoročno poslovanje, potrebno je voditi računa i o barem šest dodatnih načela. Detaljno će o ovoj temi biti govora na novoj online radionici koju organizira VE-GO-RA. Kako se pozicionirati na tržištu kvalitetom, je li i kada je potrebno certificiranje kvalitete poslovanja, saznajte u četvrtak, 10. lipnja, u 14 sati.

– Svaka firma, koja teži kvalitetnom poslovanju, ima u centru svog poslovanja kupca! Orijentir-ana je prema kupcima i nastoji ispuniti njihova očekivanja. Svaka interakcija s kupcima prilika je za stjecanje povjerenja u uslugu, odnosno firmu koja tu uslugu pruža. Stalno ulaganje u odnos s kupcima doprinosi uspješnom poslovanju – porast lojalnosti kupaca rezultira repetitivnim poslovanjem, širenjem baze korisnika, povećanjem reputacije firme, a onda i povećanjem prihoda i udjela na tržištu – istaknuli su iz VE-GO-RE i dodali kako se na radionicu potrebno prijaviti.

 

Gospodarstvo

Krenuli su državni poticaji za kupnju električnih vozila

Fond za zaštitu okoliša je u 2021. osigurao 105 milijuna kuna za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila – 90 milijuna za fizičke i pravne osobe te 15 milijuna za javni sektor

Objavljeno

on

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je natječaj kojim se pravnim i fizičkim osobama dodjeljuju potpore za nabavu električnih vozila, plug-in hibridnih vozila te vozila s pogonom na vodik, ukapljeni ili stlačeni prirodni plin uz financiranje do 70 tisuća kuna, odnosno uz najviše postotno učešće do 40 posto. Pravne osobe mogu ostvariti sufinanciranje i do 400 tisuća kuna, javlja VE-GO-RA.

Potporu je moguće ostvariti samo na prodajnim mjestima i za vozila koja su nalaze na listi Fonda.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nastavi čitati

Gospodarstvo

Tema nove radionice u VE-GO-RI je pozicioniranje kvalitetom

Radionica je besplatna, a održat će se u četvrtak

Objavljeno

on

VE-GO-RA je pripremila novu radionicu za poduzetnike, a radi se o pozicioniranju kvalitetom i certifikaciji poslovanja. Vitomir Lučić polaznicima će objasniti kako dati kupcu do znanja koja je razina kvalitete koju isporučujete, kako pozicionirati svoju kvalitetu na tržištu i kako se pozicionirati kvalitetom.

– Radionica želi približiti temu pozicioniranja kvalitete i certificiranja poslovanja na način da zahvati i prednosti i mane takvog pristupa. Pozicioniranje je ionako dio strategije rasta i razvoja svakog poslovanja pa su onda naš izgled i percepcija izvana ustvari plod onoga što imamo iznutra. Obzirom da radionicu organiziramo i financiramo u sklopu projekta “Poduzetnički info”, radionicu ne naplaćujemo, ali se na nju potrebno prijaviti – napomenuli su iz goričke Razvojne agencije.

Radionica će se održati u četvrtak, 10. lipnja, u 14 sati, online.

Nastavi čitati

Gospodarstvo

Svijet je još korak bliže: Ryanair poletio s piste našeg aerodroma!

Prva linija povezuje Veliku Goricu i Bruxelles, od 17. lipnja moći će se letjeti i za Milano, od 23. srpnja i do Göteborga, Londona i Rima, a zatim slijedi još devet novih ruta…

Objavljeno

on

U trenucima kad je pandemija, nadamo se i vjerujemo, na svom konačnom izmaku, kad se stvari nekako polako vraćaju u normalu, dogodila se velika stvar za vitalan dio tog, starog normalnog načina života – za putovanja po cijelom svijetu. Naime, prvi put je s piste Međunarodne zračne luke Franjo Tuđman poletio zrakoplov Ryanaira, tvrtke čuvene po dostupnim cijenama.

“Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, danas je obilježila prvi let u Zagrebu na novoj liniji koja će prometovati dva puta tjedno za Bruxelles Charleroi. Ryanair je najavio i drugu liniju za, Milano Bergamo, koja će krenuti od 17. lipnja, dok će tri linije do Göteborga, Londona Stansteda i Rima Ciampina biti dostupne od 23. srpnja, kada će prvi zrakoplov Ryanaira biti baziran u Zagrebu.

Puni red letenja Ryanaira iz Zagreba za ljeto 2021. bit će dostupan od rujna, kada će se drugi zrakoplov bazirati u Zagrebu te će se otvoriti još devet novih ruta prema Njemačkoj, Francuskoj, Norveškoj, Švedskoj i Crnoj Gori”, objavili su iz zagrebačke zračne luke, koju mi volimo nazivati i velikogoričkom…

Svijet je, eto, došao još korak bliže našem gradu.

Nastavi čitati

Reporter 404 - 13.05.2021.

Facebook

Izdvojeno