Poveži se s nama

CityTV

INTEVJU TJEDNA – Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije

Objavljeno

CityTV

VIDEO City puls: Na Podbrežnici se gradi cageball igralište

Objavljeno

on

Bili smo u obilasku radova na području grada i provjerili kako napreduju radovi u Tomaševićevoj ulici te što se to gradi u Podbrežnici. Doznajte i kakav je to sporazum potpisao gradonačelnik Krešimir Ačkar s predstavnicima Međunarodne zračne luke Zagreb. Saznajte i koja sorta jagode je po procjeni potrošača  najbolja, ali i što vas sve čeka na Goričkim večerima…

Nastavi čitati

CityTV

INTERVJU TJEDNA – mag.pharm. Miranda Kokotović, Ljekarne Zagrebačke županije

Objavljeno

on

Burnout sindrom odnosno sindrom izgaranja na poslu, je svakako postao milenijski problem suvremenog načina života. Kako ga prepoznati, koji su mu simptomi te kako ga prevenirati, doznajte u emisiji Intervju tjedna. Kako nam s farmakološke strane mogu pomoći djelatnici Ljekarni Zagrebačke županije, doznali smo od magistre farmacije Mirande Kokotović. Više pogledajte u videu.

Nastavi čitati

CityTV

VIDEO City puls: Ivan Palčić iz Vukovine proglašen najboljim mladim poljoprivrednikom

Objavljeno

on

Bili smo u Buševcu i provjerili kako napreduje europski projekt Buš Eko, ali i doznali više o projektu samoodrživih naselja. U Vukovini nas je dočekao Ivan Palčić, najbolji mladi poljoprivrednik i ispričao nam svoju priču. Pogledati možete i priču Stjepana Mihanovića koji izrađuje makete tradicionalnih drvenih objekata, a direktorica županijske Turističke zajednice ivana Alilović, otkrila nam je što turiste zanima kada posjete naš zeleni prsteni.

Nastavi čitati

Reporter 404 - 13.05.2021.

Facebook

Izdvojeno