Poveži se s nama

Vijesti

Gianna Kotroman u ulozi sestre Mirjane Šikić u sapunici Drugo ime ljubavi

Goričanka se već pojavljivala u epizodnim ulogama u Običnim ljudima, Ljubavi u zaleđu, Najboljim godinama te Larinom izboru

Objavljeno

Našu sugrađanku Giannu Kotroman i dugogodišnju radijsku voditeljicu uskoro ćemo moći gledati u domaćoj sapunici Drugo ime ljubavi, gdje će glumiti sestru Mirjanu Šikić. U ovoj ulozi gledat ćemo je cijelu sezonu. Gianni ovo nije prva uloga u sapunicama, gledali smo je u Običnim ljudima, Ljubavi u zaleđu, Najboljim godinama te u obje sezone kao matičarku u Larinom izboru. No, sve su to redom bile male epizodne uloge.

Zanimalo nas je kako se naša sugrađanka snalazi na setu pa smo je kontaktirali.

– Super je feeleng biti ispred kamera, pratiti upute redatelja i  glumiti. Nekad malo zapne kod učenja teksta  jer ne pamtim samo svoje replike nego i od kolega iz zadanih scena. Sve u rok službe. Uglavnom  super iskustvo i potpuno drugačije od dosadašnjeg  radijskog. Na sceni pred kamerama ne možeš ništa sakriti dok te na radiju pred mikrofonom nitko ne vidi. Ako te opere trema to nitko ne skuži, a ovdje je sve pod reflektorima i par kamera. Da ne kažem da kamera deblja i dodaje koji kilogram – otkrila nam je Gianna.

 

 

Nastavi čitati

Crna kronika

U dvije prometne nesreće ozlijeđene dvije osobe

Kišno vrijeme i klizave prometnice uzeli danak

Objavljeno

on

Kišno vrijeme i klizave prometnice uzeli su danas svoj danak. U dvije prometne nesreće ozlijeđene su dvije osobe. Prva se dogodila oko 11 sati  na raskrižju Rakarske ulice i Avenije Pape Ivana Pavla II. Sudarila su se dva osobna vozila. Jedna osoba prevezena je u KBC Zagreb kako bi joj se pružila pomoć.

Nešto kasnije, oko 11,50 sati, na raskrižju Poštanske ulice i Ulice Andrije Kačića Miošića dogodila se druga prometna nezgoda u kojoj je, također, ozlijeđena jedna osoba, koja je vozilom hitne pomoći prevezena u KBC Zagreb. U sudaru su sudjelovala dva vozila.

Nastavi čitati

HOTNEWS

‘Djeca imaju pravo sudjelovati u donošenju odluka koje ih se tiču’

Predsjednik Dječjeg vijeća Velike Gorice održao zanimljiv govor u kojem je prozvao odrasle

Objavljeno

on

Predsjednik Dječjeg gradskog vijeća VG Matija Dražetić održao govor u Hrvatskom saboru na svečanoj sjednici povodom obilježavanja 30-te obljetnice Konvencije o pravima djeteta.

Matija je iznio svoje iskustvo sudjelovanja u Dječjem vijeću kao i iskustvo u donošenju EU deklaracije o dječjoj participaciji. Prozvao je odrasle, posebno one koji donose odluke da slušaju, ali i čuju što djeca govore i poručuju te da ih odrasli uključe u donošenje odluka koje se tiču djece. Matija je sjajno predstavio sebe, Dječje gradsko vijeće i svoj grad.

Nastavi čitati

Vijesti

Zasadi hrast i spasi turopoljske šume

Pridruži se sadnji drveća uz prometnicu Lukavec – Gudci

Objavljeno

on

U sklopu akcije Zasadi drvo, ne budi panja ove subote sadit će se drveće uz prometnicu Lukavec-Gudci. Na tom prostoru prije 40 godina zasađeni su borovi, ali ova neautohtona vrsta nije se uspjela udomaćiti. Trulež koja ih je napala, ogolila je ovo područje. U subotu od 9 do 13 sati ovaj prostor pošumit će se  hrastom lužnjakom, koji doduše sporije raste, ali je otporna autohtona sorta.

Prijavite svoje sudjelovanje na mail danikolektivnesadnje.zagreb@gmail.com. Od opreme je potrebno ponijeti samo rukavice i čizme te dobru volju. Točna lokacija područja za pošumljavanje nalazi se ovdje.

 

Nastavi čitati

Reporter 387 - 24.10.2019.

Facebook

Izdvojeno