Poveži se s nama

Crna kronika

Zaključavajte garaže

U Kravarskom i Velikoj Buni ukradeni motorni trimeri i pile

Objavljeno

U posljednjih tjedan dana na području Vukomeričkih gorica dogodile su se dvije krađe iz nezaključanih garaža. Prva se dogodila u Kravarskom u noći 13. na 14. kolovoza od 20 do 6,50 sati. Nepoznati lopov iz garaže je ukrao motorni trimer marke Husqvarna i motornu pilu marke Stihl. Šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

Drugi slučaj dogodio se u Velikoj Buni. U periodu od 13. do 15. kolovoza nepoznati lopov, također iz nezaključane garaže, ukrao je motornu pilu marke Husqvarna i motorni trimer marke Stihl. I ovdje se radilo o šteti od nekoliko tisuća kuna.

„Upozoravamo građane da zaključavaju prostorije u kojim drže alate. Molimo ih da obrate pozornost na nepoznata vozila i osobe koje se kreću po naseljima te nam dojave informacije. Upozorenje se naročito odnosi na ruralne dijelove našeg postajnog područja, odnosno općine Kravarsko, Pokupsko i Orle“, rekao nam je Kristijan Suša, načelnik PP Velika Gorica.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno