Poveži se s nama

Crna kronika

Zaključavajte garaže

U Kravarskom i Velikoj Buni ukradeni motorni trimeri i pile

Objavljeno

U posljednjih tjedan dana na području Vukomeričkih gorica dogodile su se dvije krađe iz nezaključanih garaža. Prva se dogodila u Kravarskom u noći 13. na 14. kolovoza od 20 do 6,50 sati. Nepoznati lopov iz garaže je ukrao motorni trimer marke Husqvarna i motornu pilu marke Stihl. Šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

Drugi slučaj dogodio se u Velikoj Buni. U periodu od 13. do 15. kolovoza nepoznati lopov, također iz nezaključane garaže, ukrao je motornu pilu marke Husqvarna i motorni trimer marke Stihl. I ovdje se radilo o šteti od nekoliko tisuća kuna.

„Upozoravamo građane da zaključavaju prostorije u kojim drže alate. Molimo ih da obrate pozornost na nepoznata vozila i osobe koje se kreću po naseljima te nam dojave informacije. Upozorenje se naročito odnosi na ruralne dijelove našeg postajnog područja, odnosno općine Kravarsko, Pokupsko i Orle“, rekao nam je Kristijan Suša, načelnik PP Velika Gorica.

Crna kronika

25-godišnjak napuhao 1,43 promila

Policijska patrola zaustavila ga na Zagrebačkoj u subotu u četiri sata

Objavljeno

on

Tijekom vikenda na goričkom području policija je uhvatila 11 vozača u prebrzoj vožnji, a dvoje vozača upravljalo je vozilom u alkoholiziranom stanju.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je 25 godišnjaku kojeg je u subotu oko 4 sata policija zaustavila na Zagrebačkoj ulici.

– Istome je na mjestu događaja izdan Prekršajni nalog i privremeno oduzeta vozačka dozvola i isključen je iz prometa – poručili su iz PP Velika Gorica.
Tijekom vikenda dogodila se i jedna prometne nesreće s materijalnom štetom.

Nastavi čitati

Crna kronika

Na meti provalnika našle se trgovina i obiteljska kuća

Provaljeno u poslovnicu MiP-a u Buševcu

Objavljeno

on

Nešto iza ponoći 9. rujna nepoznati lopov provalio je u trgovinu poduzeća Mlin i pekare na Trgu Seljačke sloge u Buševcu. Nakon što je obio ulazna vrata, ušao je u unutrašnjost trgovine i iz blagajne uzeo 400 kuna pologa.

Isti dan od 6,30 do 16,30 sati provaljeno je u obiteljsku kuću u naselju Opatija. Provalnik je ovaj put obio prozor. Nakon što je ušao, lopov je ispremetao stvari i pronašao novac. S otprilike 2000 kuna išetao je iz kuće i uputio se u nepoznato.

Jučer između 2,30 i 3,30 sati iz obiteljske kuće u mjestu Ruča ukradeni su novac i zlatni nakit. Lopov je u kuću ušao kroz otvoreni prozor. Iz jedne sobe ukrao je gotovinu u iznosu od 2000 kuna, a iz druge zlatni nakit vrijedan tisuću kuna te se plijenom uputio u nepoznato.

Nastavi čitati

Crna kronika

Traže se očevici prometne nesreće na raskrižju Zagrebačke ulice i Ulice Rudolfa Fizira

Sudarili se Škoda Octavia i Mercedes Citano

Objavljeno

on

Jučer oko 18 sati na raskrižju Zagrebačke ulice i Ulice Rudolfa Fizira dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke Škoda Octavia sive boje i osobni automobil marke Mercedes Citano sive boje. U prometnoj nesreći nastala je materijalna šteta.

– Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6221 144 ili 192 – poručili su iz PUZ-a.

Nastavi čitati

Reporter 385 - 29.08.2019.

Facebook

Izdvojeno