Poveži se s nama

Vijesti

Vozili bez položenog vozačkog ispita, uhićeni i privedeni na sud

Tijekom provođenja akcije nije bilo utvrđenih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, te se nije dogodila ni jedna prometna nesreća

Objavljeno

Iza nas je jedan poprilično miran vikend na goričkim prometnicama. U policijskoj akciji „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“, utvrđena su dva prekršaja prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, te su počinitelji uhićeni i provedeni i privedeni na sud.

Odlična je vijest da tijekom provođenja akcije nije bilo utvrđenih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, te se nije dogodila ni jedna prometna nesreća.

Izvan vremenskog perioda provođenja akcije dogodila se prometna nesreće s ozlijeđenom osobom u kojem je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede.

Vijesti

Grad pokrenuo anketu o javnom prijevozu

Cilj je poboljšati uslugu

Objavljeno

on

Grad Velika Gorica u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu pokrenuo je projekt “Analiza javnog lokalnog linijskog prijevoza putnika u cestovnom prometu Grada Velike Gorice”. U anketi koju su pripremili analizira se postojeće stanje te ispituju korisnički zahtjevi putnika u javnom prijevozu s ciljem poboljšanja postojeće usluge.

– Sukladno navedenoj analizi kreiran je anketni upitnik za kojeg Vas molimo da ga ispunite. Anketni upitnici su u potpunosti anonimni, a jedan anketni upitnik odnosi se na jednu osobu (koja je starija od 15 godina), te molimo da se anketni upitnik samo jednom – kazali su iz Grada Velike Gorice.

Nastavi čitati

Crna kronika

Pijan prosio ispred trgovine. Nakon što je došla policija izvadio spolovilo i počeo mokriti po parkiralištu

Prošnjom je zaradio 78,20 kuna

Objavljeno

on

Mjesec dana zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje dobio je Mladen U. (38) koji je 14. siječnja ispred velikogoričkog Kauflanda napravio popriličan kaos. Prema optužnici, Mladen U. je s 1,66 promila alkohola u organizmu prosio ispred trgovine. Na papiru koji je držao pisao je kako treba hranu za bebe, a od građana je uspio prikupiti 78,20 kuna. No, kada su pred Kaufland stigli policajci, Mladen U. je pred njima i ostalim građanima izvadio spolovilo te krenuo morkiti po ogradi. Tako je zaradio prijavu za prosjačenje, ali i vrijeđanje moralnih osjećaja građana, piše Jutarnji. Novac koji je 38-godišnjak dobio od građana za hrau za bebe bit će mu oduzet i uplaćen u državni proračun, a troškove prekršajnog postupka, po odluci Prekršajnog suda u Ivanić-Gradu, platit će građani.

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Dvije ulice u Velikoj Buni dobit će novi asfalt

Objavljeno

on

Djelatnici VG Komunalca rade na asfaltiranju dviju ulica u naselju Velika Buna. Dva sloja novog asfalta u dužini 250 metara i tri metra širine tako će dobiti Ulica Tudina, dok će kolnik Ulice Franje Grđana rekronstruirati u dužini od 150 metara, potvrdili su nam iz VG Komunalca.

Foto: Krešimir Ačkar/Facebook.com

Osim toga, VG Komunalac trenutno radi i na izgradnji prometnice S2 u Vukovinskom polju te nogostupu u Rakarju.

Nastavi čitati

Reporter 401 - 18.02.2021.

Facebook

Izdvojeno