Poveži se s nama

Vijesti

Uživajte u ljetu i dobrom društvu u dvorištu kurije Alapić

Udruga ‘Vukovina u srcu’ za iduću nedjelju pripremila zanimljiv program

Objavljeno

Treće izdanje manifestacije ‘Vidim, čujem i mirišem ljeto’ održat će se iduće nedjelje. Kao kulisa za zanimljiva događanja koja su pripremili članovi Udruge ‘Vukovina u srcu’ poslužit će prostor oko kurije Alapić. U sklopu cjelovečernjeg programa posjetitelji će moći uživati u pečenju pečenika i jahanju konja. Oni skloniji umjetnosti moći će pogledati izložbu akademskog kipara Mladena Mikulina ‘Ples ptica’, a Vedrana Čabraja otkrit će polaznicima njezine radionice ‘Čaroliju od vune’. Marko Dejanović okupljene će zabaviti svojim stand up nastupom. U sklopu filmske večeri bit će prikazan animirani film Šegrt Hlapić.

05.08.2017. Vukovina – Udruga Vukovina u srcu organizirala ‘Vidim, čujem i mirišem ljeto’ u dvorištu kurije Alapić. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

– Prije tri godine započeli smo ovu manifestaciju s namjerom da okupimo mještane, prvenstveno djecu i mlade, da se obitelji druže – rekla nam je Sandra Maršić, predsjednica Udruge ‘Vukovina u srcu’.

Vijesti

FOTO Ritam proljetnog dana u Gradu

Objavljeno

on

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Lijep proljetni dan bio je veliki mamac za Goričane da iziđu iz svoji kuća odnosno stanova na otvoreni prostor, ali su ipak othrvali kušnji i nije ih bilo u većem broju u parkovima odnosno na ulicama. Najčešće ih se moglo vidjeti na biciklima, uglavnom parovi te roditelji s djecom.

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon 20 sati na ulicama se rijetko moglo zamijetiti prolaznika, koji je žurio doma i kućnog ljubimca u kratkoj šetnji. Nije bilo ni prometa, poneki taxi.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Opet morala reagirati ophodnja Civilne zaštite?!

Nekima među nama stalna upozorenja nisu dovoljna…

Objavljeno

on

Upozorenja su stalna, molbe i preporuke, a restrikcije na trenutke vrlo rigorozna. Međutim, neki među nama kao da odbijaju čuti i shvatiti… Ophodnja Civilne zaštite tako je i večeras morala intervenirati u Velikoj Gorici zbog nepoštivanja odluka Nacionalnog stožera od strane neodgovornih pojedinaca. Prevedeno, radi se o, naravno, okupljanju većeg broja pojedinaca, društva koje očito misli kako “neće baš nas”. Pa ponovimo još jednom… Ostani doma, izbjegavaj okupljanja!

Nastavi čitati

Vijesti

U Gorici 12 oboljelih, prvi slučaj zaraze u općini Kravarsko

Objavljeno

on

Velika Gorica krajem dana bilježi 12, a općine 3 oboljela od COVID-19. U općini Pokupsko, podsjetimo, dvije su osobe zaražene kornavirusom, dok je prvi slučaj zaraze zabilježen i u općini Kravarsko.

– U zbirnim podacima Zagrebačke županije, podaci općina zbrajaju se u podatke gradova kojima gravitiraju. Iz tog razloga u tablici Zagrebačke županije za Veliku Goricu stoji broj od 15 zaraženih osoba – objasnili su iz Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno