Poveži se s nama

Vijesti

Uživajte u ljepotama Kupe

Počele prijave za deveto izdanje Kupskog plova

Objavljeno

U tijeku su prijave za deveto izdanje Kupskog plova, etapne kajak-kanu-rafting regate od izvora do ušća Kupe. Spust je podijeljen u pet etapa, a nakon svake sudionicima će se osigurati besplatni smještaj u kampovima. Potrebno je ponijeti vlastiti šator i vreće za spavanje. U ponudi će biti i gastronomska ponuda gradova i općina domaćina po prigodnim cijenama. Prijevoz šatora i ostale opreme bit će organiziran od starta do cilja pojedine etape.

Kotizacija za svaku osobu iznosi 50 kuna dnevno. Ekipe i pojedinci mogu, ali ne moraju, voziti sve etape. Svaku etapu vodit će iskusni rafting skiperi. Sudionici su dužni pridržavati se njihovih uputa kao i korištenja zaštitne opreme. Bez obzira na zaštitnu opremu, svi sudionici moraju znati plivati i nastupaju na vlastitu odgovornost i odgovornost vođa ekipa.

Više doznajte ovdje.

Vijesti

VIDEO Promet opet teče prolazom između Plesa i Zračne luke

Objavljeno

on

Prolaz iz Ulice Šandora Brešćenskog prema zračnoj luci zatvoren je prije 24 godine, a za njegovo ponovno otvaranje već pet godina se bori i građanska inicijativa ‘Pleso nije geto’.

24.1.2020. Pleso – Otvoren prolaz iz Plesa prema staroj zgradi zračne luke. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

24.1.2020. Pleso – Otvoren prolaz iz Plesa prema staroj zgradi zračne luke. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Nastavi čitati

Crna kronika

Oprez! Džepari su među nama i samo vrebaju trenutak vaše nepažnje

Šetala trgovinom otvorene torbe pa ostala bez novčanika

Objavljeno

on

Prošle subote u Kauflandu je iz torbe 57-godišnjakinje ukraden novčanik. Naime, džeparu je bilo dovoljno 15 minuta da iskoristi nepažnju žene koja je trgovinom hodala otvorene torbice. Bila je to više nego dobra prilika za lopova. Vlasnica novčanika ostala je bez 300-tinjak kuna koje su se nalazile u novčaniku, ali što je važnije i svih dokumenata.

– Građani se moraju početi samozaštitno ponašati. Tijekom šopinga ili vožnje javnim prijevozom važno je pripaziti na torbe i držati ih ispred sebe te ih svakako treba zatvoriti, kako bi se lopovima onemogućio ili bar otežao posao – poručio je Nikica Ljubanović, inspektor iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Mali nogomet na Panadiću – mladi zabijaju “k’o veliki”!

Pogledajte i aktualac Gradskog vijeća – panika oko kvalitete zraka u Gorici! Lukavec pozdravlja nastavak aglomeracije, dok mladi ne bježe od poljoprivrede – LAG Vallis colapis objavio natječaj. Saznajte i da li je gripa uzela maha u našem gradu i što nas očekuje u Noći muzeja!

Objavljeno

on

VIDEO

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno