Poveži se s nama

Crna kronika

Uhićen! Provalio je u 30 vikendica, krao plinske boce, alat i alkohol

Serijski provalnik je 58-godišnji muškarac, “operirao” je vikendicama na velikogoričkom i jaskanskom području, a vlasnicima je nanio štetu koja je procijenjena na 110.000 kuna

Objavljeno

Dugo se stezao obruč oko serijskog provalnika od ranije poznatog policiji i uskršnji vikend ovaj lopov nije uspio dočekati na slobodi. Riječ je o 58-godišnjaku kojem se na teret stavlja čak 30 provala u vikendice na području Velike Gorice i Jastrebarskog, a model rada bio je otprilike uvijek isti. Kao i plijen.

Lomio bi cilindrične uloške brava, ulazio u vikendice i uglavnom odnosio vrlo sličan plijen – plinske boce, električni alat i alkohol koji bi zatekao u kući. Sedam puta provala je ostala u pokušaju, a ukupna šteta koju je napravio vlasnicima procijenjena je na 110.000 kuna.

Policija je nakon uhićenja podnijela posebno izvješće o ovom slučaju Državnom odvjetništvu.

Crna kronika

Naslonio se na ogradu koja je označavala građevinske radove, pa pao u kanal dubok 1.5 metara

62-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola

Objavljeno

on

Muškarac (62) teško je ozlijeđen nakon što je u nedjelju u 18.20 sati pao u kanal u Ulici dr. Jurja Dobrile. Naime, policija javlja kako je 62-godišnjak bio pod utjecajem alkohola te je hodao nogostupom. U jednom trenutku naslonio se na metalnu ogradu koja je označavala i osiguravala građevinske radove. Jedan segment ograde se prevrnuo te je muškarac pao u kanal širine oko 1 metar i dubine oko 1,5 metara. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nastavi čitati

Crna kronika

Pao s 2.6 metara i teško se ozlijedio

19-godišnjak je radio u skladištu

Objavljeno

on

U skladištu trgovačkog društva u Vukomeričkoj ulici jučer oko 11.50 sati došlo je do nesreće na radu.

–  19-godišnji je zaposlenik najvjerojatnije pao s visine od oko 2.6 metara i teško se ozlijedio – javlja policija.

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju Zagreb.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija pronašla lopova koji je provalio u Veterinarsku ambulantu i samoposlužni aparat za tople napitke

Objavljeno

on

Gorička poliicja završila je kriminalističko istraživanje i utvrdila tko je ukrao novac iz Veterinarske ambulante Velika Gorica, samoposlužnog aparata za tople napitke u prostoru autopraone u Zagrebačkoj ulici te počinio nekoliko provala u kuće na goričkom području. Prikupili su dokaze i ustanovili kako se radi o hrvatskom državljaninu s područja Zagreba.

– Protiv muškarca će biti podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznenih prijava koje su ranije dostavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici – dodali su iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 397 - 24.09.2020.

Facebook

Izdvojeno