Poveži se s nama

Crna kronika

U Velikom Polju teško ozlijeđen vozač motocikla

Vozačica Fiat Puna oduzela mu prednost

Objavljeno

Jučer oko 15,10 sati u Velikom Polju dogodila se teška prometna nesreća u kojoj teško stradao motociklist. Vozačica Fiat Punta kretala se zapadnom kolničkom trakom Velikopoljske ulice u smjeru juga.

– Dolaskom do raskrižja s prilaznim kolnikom kućnog broja 12 Velikopoljske ulice, 33-godišnjakinja je nastavila vožnju i ušla vozilom u raskrižje skrećući ulijevo u smjeru jugoistoka prema prilaznom kolniku, a da prethodno nije propustila vozilo koje dolazi iz suprotnog smjera i koje zadržava smjer kretanja. Tom prilikom, u raskrižju, na prednji desni dio vozila naletio je motocikl marke Aprilia Pegaso zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnjak – poručili su iz PUZ-a.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač motocikla, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Merkur.

Crna kronika

Iz tovarnog prostora kombija lopov odnio vrijedan alat

Šteta je 7.000 kuna

Objavljeno

on

U vremenu od 22. do 23. veljače, točnije od 18 do 06.20 sati, netko je iz tovarnog prostora kombi vozila parkiranog u Ulici Petra Zrinskog ukrao akumulatorsku bušilicu, udarnu bušilicu, dvije štemerice za beton. Vrijednost ukradenih stvari je 7.000 kuna, javlja policija, a u tovarnom prostoru kombija bile su samo prekrivene ceradom.

Nastavi čitati

Crna kronika

Nesreća u Lazini Čičkoj: Radnik slomio ruku

Obrađivao je metal

Objavljeno

on

Tijekom izvođenja radova obrade metala, u utorak u 9.45 sati na području Lazine Čičke, u pogonu trgovačkog društva 57-zaposlenik se teško ozlijedio, javlja policija.

– Zaposlenik se teško ozlijedio u vidu puknuća ruke. Liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija utvrdila uzrok nesreće, vozač kamiona prešao je u suprotni smjer

U prometnoj nesreći, na mjestu događaja, 59-godišnji vozač iz Opela smrtno je stradao

Objavljeno

on

Policija je završila očevid strašne prometne nesreće u kojoj je jučer poginuo 59-godišnjak. Kako kažu, u utorak u 10.15 sati, 19-godišnjak koji je na DC-30 vozio teretni automobil marke Renault, između mjesta Vukovina i Buševec, prema Buševcu, uskonom na nadvožnjak „Turopolje“ nije vozio sredinom obilježene prometne trake već je skrenuo ulijevo na prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom prednjim dijelom vozila naletio je na prednji dio osobnog automobila marke Opel riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnjak. Od siline naleta teretni automobil prevrnuo se na desnu bočnu stranu, dok je Opel odbačen unazad te je stražnjim dijelom naletio na prednji dio osobnog automobila marke Toyota sisačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak, koji se kretao prema Vukovini, iza osobnog automobila riječkih registarskih oznaka, a u trenutku nesreće bio je zaustavljen. U prometnoj nesreći, na mjestu događaja, 59-godišnji vozač smrtno je stradao.

Nastavi čitati

Reporter 401 - 18.02.2021.

Facebook

Izdvojeno