Poveži se s nama

Vijesti

Turopolje u subotu u znaku nogometa i roštilja

Na malonogometnom turniru snage će odmjeriti 12 ekipa, dok će se za titulu prvaka u roštilju boriti njih 10

Objavljeno

Na betonskom igralištu u subotu će se održati malonogometni turnir “Turopolje 2017.“. Turnir počinje u 10 sati, a na teren će istrčati 12 ekipa. Prve tri momčadi mogu računati na pokale i postotke od prikupljene kotizacije, koja iznosi 500 kuna po ekipi.

„Momčadi će igrati dva puta po 10 minuta, sustavom 5+1, a svaka ekipa moći će imati najviše 10 igrača“, objasnio nam je Tomislav Mihanić, predsjednik NK Turopolje.

Usporedo s turnirom održat će se i natjecanje u roštilju. Organizator je osigurao drva, meso i mjesto, a na natjecateljima je da donesu roštilj, opremu i začine. Na licu mjesta oformit će se ocjenjivački žiri sastavljen od provjerenih gurmana, čija tjelesna težina ne smije na dan natjecanja biti niža od 100 kilograma.

Za nogometni dio manifestacije prijaviti se možete do subote u 9 sati, a za Chill&Grill do petka u 14 sati. Više informacija možete pronaći ovdje.

Vijesti

FOTO Sajmište se vraća u normalu, opet nudi sve

Objavljeno

on

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prošlog petka (15. svibnja) kada je sajmište bilo ponovo otvoreno ublažavanjem epidemioloških mjera uvedenih zbog epidemije koronavirusa, prometnica od Fabijačićeve do Reciklažnog dvorišta bila je prijepodne ispunjena vozilima, kako parkiranim tako i onima u pokretu.

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Danas (22. svibnja) spomenuta je prometnica u nekim trenucima bila totalno zakrčena, vozila su bila parkirana na sve strane, slobodnog mjesta ni za lijek. To je bio znak da su se na sajmište vratili prodavači odjeće i obuće, tehničke robe i svega onoga što karakterizira sliku sajmišta svakog petka. Kada tome dodate kupce i znatiželjnike, onda stječete dojam da sve vrije kao u košnici.

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Istina, ima još slobodnog prostora za štandove, ali nema sumnje, sajmište se vraća u normalu i opet nudi sve. Ipak, još uvijek dominira velika ponuda flanci povrća i cvijeća te velike količine voća i povrća.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

Zagrebačka županija već 24. dan bez novooboljelih od COVID-19

Velika Gorica i susjedne općine i dalje nastavljaju pozitivan niz

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije izvijestili su kako na području županije nema novooboljelih od bolesti COVID-19. Dobar niz nastavlja se 24 dan zaredom, ali niti danas nema novih ozdravljenja.

Do sada je ozdravilo 116 osoba, a četiri su preminule.

 

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Bernardić u Velikoj Gorici

Čelnik SDP-a posjetio goričku tržnicu i obavio kupnju

Objavljeno

on

Predsjednik Socijaldemokratske partije Davor Bernardić u posjetu je Velikoj Gorici. Jutros se družio s Goričankama i Goričanima, a usput je obavio i kupovinu na goričkoj tržnici.

– Stiglo je vrijeme za promjene i novi početak – poručio je Bernardić iz Velike Gorice.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno