Poveži se s nama

Vijesti

Turopolje u subotu u znaku nogometa i roštilja

Na malonogometnom turniru snage će odmjeriti 12 ekipa, dok će se za titulu prvaka u roštilju boriti njih 10

Objavljeno

Na betonskom igralištu u subotu će se održati malonogometni turnir “Turopolje 2017.“. Turnir počinje u 10 sati, a na teren će istrčati 12 ekipa. Prve tri momčadi mogu računati na pokale i postotke od prikupljene kotizacije, koja iznosi 500 kuna po ekipi.

„Momčadi će igrati dva puta po 10 minuta, sustavom 5+1, a svaka ekipa moći će imati najviše 10 igrača“, objasnio nam je Tomislav Mihanić, predsjednik NK Turopolje.

Usporedo s turnirom održat će se i natjecanje u roštilju. Organizator je osigurao drva, meso i mjesto, a na natjecateljima je da donesu roštilj, opremu i začine. Na licu mjesta oformit će se ocjenjivački žiri sastavljen od provjerenih gurmana, čija tjelesna težina ne smije na dan natjecanja biti niža od 100 kilograma.

Za nogometni dio manifestacije prijaviti se možete do subote u 9 sati, a za Chill&Grill do petka u 14 sati. Više informacija možete pronaći ovdje.

Vijesti

Dođite i pozdravite Marcela

Veliki doček na terasi Sportskog centra Udarnik u Kurilovcu

Objavljeno

on

Grad Velika Gorica i Turistička zajednica pripremili su veliki doček za našeg reprezentativca Marcela Brozovića.

Dočekajmo našeg velikana tamo gdje je počeo prve nogometne korake – na velikoj terasi Sportskog centra Udarnik u Kurilovcu, večeras u 20 sati“, poručili su organizatori.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Pozdravite Vatrene

Nogometni junaci proći će Fizirovom i Zagrebačkom ulicom na putu prema Trgu bana Jelačića

Objavljeno

on

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak oko 14 sati vraća se iz Rusije. Iz Zračne luke Franjo Tuđman autobusom s otvorenim krovom krenut će na svečani doček na Trg bana Josipa Jelačića. Povorka će se kretati trasom Zračna luka dr. Franjo Tuđman – Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka – Avenija Većeslava Holjevca – Ulica SR Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

Od 14 do 15,30 sati ova trasa bit će zatvorena za promet motornih vozila.

Nastavi čitati

Vijesti

Dva breška naselja u utorak bez struje

Opskrba električnom energijom bit će obustavljena od 8 do 14 sati

Objavljeno

on

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u utorak će bez struje ostati Hotnja i Strezojevo. Struje neće biti od 8 do 14 sati.

U slučaju loših vremenskih uvjeta radovi se odgađaju, poručili su iz HEP ODS-a.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno