Poveži se s nama

Moja županija

Štruklijada, štrudlijada i kestenijada u Mariji Gorici

Objavljeno

Članovi udruge „Marijagorička zipka“ i Trsje i ove godine u Mariji Gorici organiziraju tradicionalnu „Štruklijadu, štrudlijadu i kestenijadu“.

 

 

Osmu godinu za redom, posjetitelji će imati priliku kušati slasne delicije, od raznih vrsta štrudli i štrukli do pečenih kestena. Osim toga, manifestacija ima i natjecateljski karakter pa će se ocjenjivati najbolje slatke i slane štrudle, odnosno štrukle. Uz bogatu gastronomsku ponudu, za posjetitelje je pripremljen i zabavni te kulturno-umjetnički program.

 

 

Manifestacija se održava uz podršku Zagrebačke županije, a predstavljanje tradicionalnih i domaćih proizvoda marijagročkog kraja je sutra u 11 sati ispred crkve Pohoda Blažene Djevice Marije.

 

Nastavi čitati

Moja županija

U Zagrebačkoj županiji se nastavlja niz bez novozaraženih

To je 10. dan zaredom da nema novih slučajeva

Objavljeno

on

Danas je 10. dan kako u Zagrebačkoj županiji nema novooboljelih osoba od novog koronavirusa, javlja Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije. Do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest COVID-19. Ukupno su do sada izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Županijski Zavod za javno zdravstvo: U posljednja 24 sata nema novooboljelih

Brojke su iste kao i jučer

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno