Poveži se s nama

Scena

Sebastian Popović predstavlja novi singl “Zbog tebe”

“Dugo pišem svoje pjesme al nisam izlazio s njima van”

Objavljeno

‘Zbog tebe’ novi je singl mladog glazbenika Sebastiana Popovića. Svestrani Sebastian koji već izvjesno vrijeme djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni nakon niza sjajnih singlova koje je do sada lansirao u eter ‘Lice na kiši’, ‘Svijet od porculana’ i ‘Nevjerna’ bacio se u novu avanturu i ovoga puta pojavio u ulozi kantautora. Tekst i glazbu za ljubavnu pjesmu ‘Zbog tebe‘ potpisuje Sebastian, dok je aranžman i produkcija djelo Marka Matijevića Sekul.

“Dugo pišem svoje pjesme al nisam izlazio s njima van. Mogu reći da se dobro osjećam u ulozi autora jer dobijem iskreniju emociju i veseli me što sam odlučio napravit ovu pjesmu sam. Tako da sam za svoju slijedeću pjesmu odlučio napravit duet s mojim ocem.Veoma me raduje i zanima kako će to ispasti”, kazao je Sebastian.

Nastavi čitati

Scena

VIDEO Velikogoričanin Šljeminho ima novi singl

Šljeminho feat. Bagi u pjesmi Illuminati

Objavljeno

on

Nakon dva poučna rap singla, Ljubavne Instrukcije i Bakutaner, Šljeminho nastavlja u revijalnom tonu te izbacuje treći singl za Aquarius Records, Illuminati. Uz ovu pjevnu RnB melodiju popraćenu misterioznim beatom, Šljeminho kroz repanje i pjevanje u spotu koristi razne tehnike zavođenja kako bi osvojio osobu nježnijeg spola.

Vrijedi napomenuti kako se u vlak Šljeminho – STEY, ovoga puta ukrcala mistična Bagi, jedinstven ženski glas koji je odradio vokalne dionice pjesme i time dodatno začinio ovaj interesantan melos.

Kao i u svakom do sad izdanom singlu, Karlo Milinković – Šljeminho potpisuje tekst, dok iza glazbe i aranžmana stoji Marko Stijaković – STEY. Snimanje i montažu odradio je Luka Križanac, dok je za režiju i scenarij zaslužan Karlo Milinković.

 

Nastavi čitati

Scena

VIDEO 10-godišnja Aurelia iz Donje Lomnice snimila pjesmu podrške stradalima u potresu

“Nek se ne ponovi, a grad se obnovi. Nek sve je iza nas”

Objavljeno

on

Aurelia Stašić (10) iz Donje Lomnice predstavila je “Svjetlo nade”, svoju pjesmu podrške stradalima u potresu koji je u utorak pogodio Petrinju, Glinu, Sisak i okolicu.

Pjesma je nastala ovih dana s puno emocija za svu djecu koja su preko noći ostala bez osmijeha, ali i za sve one koji pružaju svoju ljubav i podršku stradalima. Glazbu je napisao Davor Lekić, stihove Anja Lekić i Aljoša Đugum, a za aranžman se pobrinuo Goran Kovačić.

– Poruka koju svima šalje Aurelia je da ova pjesma služi i dalje za ono dobro i lijepo u svima nama koje smo pokazali ovih dana u pomoći bližnjima i potrebitima te, da to Svjetlo ne izgubimo nikada – kazao je njezin otac Antun.

Aurelia dolazi iz glazbene obitelji, otac Antun akademski je glazbenik i profesor violine, a surađuje s mnogim poznatim umjetnicima, Radom Šerbedžijom, Vlatkom Stefanovski, Jacquesom Houdekom. Djed je operni pjevač u HNK, a mama Jasmina je nekoć pjevala u Apostolima mira. Aurelia je osvajala brojne nagrade na međunarodnim natjecanjima iz klavira. Bila je poseban gost Jacquesu Houdeku na koncertu u Lisinskom, a ove godine sudjelovala je na 55. festivalu kajkavskih popevki u Krapini.  Plan joj je ove godine izdati prvi album s deset potpuno novih dječjih pjesama.

Nastavi čitati

Scena

VIDEO Tomislav Galeković iz Mraclina autor je pjesme zahvale svima koji pomažu unesrećenima u potresima

‘Zahvalni smo ljudima dobre volje, ljudima sa srcem i dušom , a ima ih puno….’

Objavljeno

on

Pjesma “Veliko srce malih ljudi” nastala je kao podrška i zahvala svim malim, dobrim ljudima koji pomažu unesrećenim i ugroženima, stradalima u svim potresima u Republici Hrvatskoj. Autor teksta je Tomislav Galeković Brko iz Mraclina, a izvodi ju Miroslav Walter. Autori pjesme i spota odrekli su se svih autorskih prava u korist stradalih.

 

Nastavi čitati

Reporter 401 - 18.02.2021.

Facebook

Izdvojeno