Poveži se s nama

Crna kronika

Razbio prozor stana u prizemlju, provalio i ukrao skupocjene torbice!

Drski provalnik u poslijepodnevnim je satima razbio prozor stana u prizemlju, ukrao plijen vrijedan više od 93.000 kune i udaljio se u nepoznatom smjeru… Vlasnici su oštećeni za novac, zlatni nakit, ali i nekoliko skupocjenih ženskih torbica

Objavljeno

Morao je slučaj koji se prošlog petka dogodio u Zagrebačkoj ulici u Velikoj Gorici izgledati pomalo filmski. Negdje između 17.15 i 20.30 sati nepoznati se lopov popeo do stana u prizemlju, razbio staklo i ušao u stan. Nitko od susjeda ništa nije primjetio. Imao je dovoljno vremena da uzme novac, zlatni nakit, ali i nekoliko skupocjenih ženskih torbica, a nakon svega se udaljio s vrijednim plijenom.

Vlasnici su, naravno, bili u potpunom šoku kad su shvatili što se dogodilo, jer vrijednost za koju su oštećeni je vrtoglava. Procjenjuje se da su ukradene “markirane” torbice, nakit i novac u vrijednosti većoj od 93.000 kuna, što govori da bi se ovdje lako moglo raditi o provali koja je pomno planirana, o stanu koji je bio na meti s dobrim razlogom…

Velikogorička policija odmah je izašla na mjesto događaja i započela istragu.

Crna kronika

Provalili u dva Golfa i ukrali razne dijelove

Automobili su u vlasništvu leasing kuće

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelji provalili su u razdoblju od 29. svibnja do 1. lipnja u Šćitarjevu u dva osobna automobila marke VW Golf VII. Vozila su odjavljena te su bez registarskih oznaka, a vlasnik je leasing tvrtka. Iz automobila su provalnici ukrali razne dijelove. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, javlja Policijska uprava zagrebačka.

Nastavi čitati

Crna kronika

(Pre)brzi gorički vikend: Čak 47 vozača zaradilo kaznu zbog brzine!

U policijskoj vikend akciji kontrole prometa utvrđen je velik broj slučajeva prekoračenja brzine, tri alkoholizirana vozača, ali i 27 drugih prometnih prekršaja

Objavljeno

on

I ovog je vikenda velikogorička policija provodila akciju pojačanog nadzora prometa, odnosno kontrole brzine i vožnje pod utjecajem alkohola. Nakon što je vikend završio, jasno je jedno – daleko više je prebrzih nego onih koji voze “pod gasom”. Točnije, 47 vozača zaslužilo je kazne zbog vožnje nepropisnom brzinom, a trojica su vozila pod utjecajem alkohola.

Iz policije nisu objavili tko je bio najbrži vozač među onima koji su bili prebrzi, ali zato se zna da je najveća koncentracija alkohola u organizmu zabilježena u petak, malo prije 21 sati, kad je 41-godišnjak iz Velike Gorice zaustavljen i alkotestiran, a “dreger” je pokazao 0,70 promila alkohola u krvi. Zaustavljen je na Zagrebačkoj ulici, a vozačka dozvola oduzeta mu je na licu mjesta.

Nastavi čitati

Crna kronika

Napravio veliku štetu kako bi ušao u kuću, a ukrao jedan televizor

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelj provalio je u noći na srijedu u kuću u Strmcu Bukevskom čiji je vlasnik 70-godišnjak, javlja gorička policija. Lopov je na provalio u kuću, ali i u podrum te potkrovni dio kuće. Na više mjesta je polomio brave na vratima, sve je ispremetao i na kraju ukrao jedan televizor.

 

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno