Poveži se s nama

Crna kronika

Provaljeno u obiteljsku kuću u Kučama

Lopov ukrao novac, tehnički uređaj i nakit

Objavljeno

Na meti provalnika prekjučer se našla obiteljska kuća u mjestu Kuče. Provala se dogodila između 29. i 30. studenog od 15 do 9,30 sati. Iz kuće je tom prilikom ukraden novac, tehnički uređaj i nakit. Šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna,

Crna kronika

Iz kuće u Čičkoj Poljani ukrao nekoliko stotina tisuća kuna

Bilo mu je dovoljno tek sat vremena izbivanja vlasnika

Objavljeno

on

Policija je jučer zaprimila dojavu o pljački kuće u Čičkoj Poljani. Između 7.50 i 8.45 sati nepoznati je počinitelj provalio u kuću 53-godišnjaka. Iz kuće je ukrao nekoliko nekoliko stotina tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.

Nastavi čitati

Crna kronika

Četiri pljačke u tjedan dana, u jednoj kradljivac išetao iz drogerije s osam parfema u hlačama

Objavljeno

on

U ovom tjednu gorička policija zaprimila je dojave o četiri pljačke trgovina. U dva slučaja radi se o krađi prehrambenih proizvoda te je šteta ispod 1.000 kuna, a počinitelje je policija već i identificirala, dok su u preostale dvije pljačke meta lopova bili parfemi.

Najveću štetu pretrpio je DM na Trgu Stjepana Radića gdje je 17. lipnja u 16.25 sati nepoznati lopov ukrao osam parfema. Još dok je bio u trgovini, muškarac je s parfema skinuo zaštitne kodove te ih spremio u donji dio trenirke. Nakon toga se s parfemima u hlačama prošetao pored blagajne i izišao bez da ih je platio. Vrijednost parfema koje je ukrao je 4.300 kuna.

Idući dan, 18. lipnja oko 13 sati, bez 1.200 kuna vrijednih parfema je ostala i trgovina BIPA u Zagrebačkoj ulici.

– Prišao je polici, iskoristio trenutnu odsutnost djelatnica i ukrao tri parfema Paco Rabanne ‘1 Million’ tako što je s parfemima u rukama istrčao iz trgovine – kazao je inspektor Nikica Ljubanović iz goričke policije.

 

Nastavi čitati

Crna kronika

Ovo je pljačka! Uzimamo šunku i ribljih konzervi koliko možemo nositi!

Osim novca koji je ostavljen kao polog, lopovi su ovom prilikom odnijeli i hranu iz skladišta. Ako tog utorka u “Gavranu” niste mogli naručiti pizzu s konzerviranom ribom, krivac za to je nepoznati počinitelj…

Objavljeno

on

U noći s ponedjeljka na utorak, s 8. na 9. lipanj, provaljeno je u prostor kultne velikogoričke pizzerije “Gavran”, a plijen koji su lopovi odnijeli može se nazvati – slasnim… Vrijeme je radnje je nekad između zatvaranja lokala u 23 sata i jutarnjeg dolaska prvog zaposlenika, nešto prije 6 sati. Odmah je bilo jasno da je nestao polog iz blagajne, ali puno je zanimljiviji bio pregled skladišta.

– Počinitelj je slomio bravu, a zatim alatom obio vrata te ušao u pizzeriju. Iz blagajne je otuđio polog novca, a iz skladišta šunku te više komada ribljih konzervi – izvijestili su iz velikogoričke policije.

Za ljubiteljem konzervirane ribe potraga traje…

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno