Poveži se s nama

Najave

Pridruži se prvom treningu na otvorenom u Buševcu

Trening je potpuno besplatan i počinje u nedjelju u 18 sati, a bit će i natjecanje u muškim sklekovima ili vježbi izdržaja…

Objavljeno

Udruga Moj Buševec i mladi student kineziološkog fakulteta Ivan Zagorec, pozivaju sve mještane i one željne aktivnosti i tjelovježbe u prirodi, da se pridruže na prvom treningu na otvorenom koji će se odvijati kod ljetne pozornice u Buševcu.

“Cilj svega je da podsjetim ljude na važnost bavljenja bilo kojim oblikom tjelesne aktivnosti, da izvučemo djecu iz kuća i da aktivno provode svoje slobodno vrijeme. Htio bi im pokazati da za treniranje ili tjelovježbu ne treba oprema, već ljudi mogu koristiti sve što im se pruža vani, ispričao nam je Ivan. Mladi budući trener sportske rekreacije pokazat će vam koje su sve beneficije vježbanja i koliko zapravo tjelovježba čini dobro čovjeku.

Trening je potpuno besplatan i namijenjen svim dobnim skupinama, a počinje u nedjelju u 18 sati. Oni natjecateljskog duha moći će se okušati u muškim sklekovima ili vježbi izdržaja.

HOTNEWS

HNK Gorica u 3.kolu I.HNL igra doma?

Ako HNS odobri privremenu dozvolu, HNK Gorica bi tako prvu utakmicu mogla igrati na gradskom stadionu…

Objavljeno

on

Poznat je raspored parova i igranje utakmica u sezoni 2018./2019. I. HNL. Kako doznajemo, zbog problema s rokovima s terenima, prijedlog prvoligaša prema HNS-u je da se HNK Gorici izda privremena dozvola za domaće utakmice.

Inače, Gorica ima broj 6 koji prve dvije utakmice igra u gostima. Tako će gorički prvoligaš prvu utakmicu igrati 28.srpnja na Rujevici kod momčadi Rijeke, a drugo kolo 4.kolovoza igrat će također u gostima kod Slaven Belupa. Ako HNS odobri privremenu dozvolu, HNK Gorica bi tako prvu utakmicu mogla igrati na gradskom stadionu 11.kolovoza protiv Intera iz Zaprešića.

Nastavi čitati

HOTNEWS

„Hoću knjigu“ stiže i u Veliku Goricu

Dođite na veliko otvorenje u utorak od 8 sati

Objavljeno

on

Knjižara „Hoću knjigu“ od utorka 05. lipnja svoja će vrata u  Kurilovečkoj 2 otvoriti velikogoričkim knjigoljupcima. U ponudi ćete tako moći pronaći sve – od uredskog materijala, školskog pribora, pa do najboljih naslova za bezbrižno ljeto.

„Odabrali smo knjige od pet glavnih izdavača, to su Stilus knjiga, Profil, Znanje, Fokus i Mozaik knjiga, tako da vjerujemo da će za svakog biti ponešto“ rekao nam je voditelj poslovnice Ivica Jukić.

Danas, sutra i u utorak na gradskim će ulicama dijeliti prigodne poklone i promo letke, a one koji donesu letak, očekuje i 10 posto popusta.

Nastavi čitati

Kultura

Buševski folkloraši velikog srca pripremaju humanitarni koncert

Sav prikupljeni prihod od koncerta namijenjen je za kupnju specijalnih invalidskih kolica koja su nepohodna za svakodnevni život mladog 15-godišnjeg Ede Katulića..

Objavljeno

on

Folklorni ansambl Ogranka Seljačke sloge Buševec ove nedjelje poziva na humanitarni cjelovečernji koncert. “Sav prikupljeni prihod od koncerta namijenjen je za kupnju specijalnih invalidskih kolica koja su nepohodna za svakodnevni život mladog 15-godišnjeg Ede Katulića koji boluje od neuromuskularne bolesti. Edo je inače sin našeg tamburaša Sinište. Stoga su fokloraši ovaj program pripremili sa srcem i poklanjaju ga od srca, ispričao nam je predsjednik Nenad Rožić.

Imat ćete tako prilike vidjeti koreografije; Bilogore, Posavine, Glamoča, Zagorja, Sonte, Turopolja,”Homo u balo“ (Dubrovačko kolo-poskočica) i Draganića, kao i dvije praizvedbe Korčulanske bale i Posedarje, a tamburaši su još dodatno pripremili dva intermezza iz Moslavine i Podravine. Koncert je u nedjelju 3.lipnja u Domu kulture Buševec od 19 sati, a ulaz je dobrovoljni prilog. Zato, dođite i sudjelujte u ovom velikom humanitarnom projektu i pokažite da i Vi imate veliko srce.

Nastavi čitati
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno