Poveži se s nama

Najave

Pridruži se prvom treningu na otvorenom u Buševcu

Trening je potpuno besplatan i počinje u nedjelju u 18 sati, a bit će i natjecanje u muškim sklekovima ili vježbi izdržaja…

Objavljeno

Udruga Moj Buševec i mladi student kineziološkog fakulteta Ivan Zagorec, pozivaju sve mještane i one željne aktivnosti i tjelovježbe u prirodi, da se pridruže na prvom treningu na otvorenom koji će se odvijati kod ljetne pozornice u Buševcu.

“Cilj svega je da podsjetim ljude na važnost bavljenja bilo kojim oblikom tjelesne aktivnosti, da izvučemo djecu iz kuća i da aktivno provode svoje slobodno vrijeme. Htio bi im pokazati da za treniranje ili tjelovježbu ne treba oprema, već ljudi mogu koristiti sve što im se pruža vani, ispričao nam je Ivan. Mladi budući trener sportske rekreacije pokazat će vam koje su sve beneficije vježbanja i koliko zapravo tjelovježba čini dobro čovjeku.

Trening je potpuno besplatan i namijenjen svim dobnim skupinama, a počinje u nedjelju u 18 sati. Oni natjecateljskog duha moći će se okušati u muškim sklekovima ili vježbi izdržaja.

Najave

Kakve su nevolje snašle Vilka, vilenjake i Djeda Božićnjaka pogledajte u nastavku dječjeg filma Vilko II

Premijera drugog nastavka je sutra u 17 sati u Društvenom domu Okuje…

Objavljeno

on

Kao i svake godine, domaće televizijske kuće u ovo blagdansko vrijeme pripreme mnoštvo prigodnih filmova, no većinom su to oni koje smo gledali i po nekoliko puta. No, pravo filmsko osvježenje stiže nam upravo iz našeg turopoljskog kraja – Okuja. U lokalnim krugovima, a možda već i šire, proširila se još lani vijest o amaterskom kratkometražnom dječjem filmu s božićnom tematikom pod nazivom Vilko. Reakcije na prvi film, kažu dečki iz Okuja, bile su odlične. Na premijeru je došlo više od 200 ljudi, dok je film na Youtubeu pogledalo više od 6 tisuća. Pod palicom alfe i omege filma Igorom Roginićem, koji je ujedno scenarist, kamerman i montažer, ekipa se ponovno skupila i odlučila napraviti nastavak filma. U cijeli projekt, ističu, uključeno je više od 30 ljudi, a secene su snimane u Okuju i Strezojevu.

Drugi dio filma Vilko, svijetlo dana ugledat će već sutra na premijeri u okujskom društvenom domu s početkom u 17 sati. Dođite i podržite ovu veselu i vrijednu ekipu koja će nas na najbolji mogući način uvesti u ove božićne dane koji su pred nama.

Nastavi čitati

Kultura

Priča o volu i magarcu koji pronađu malog Isusa, a onda Božićni koncert

Objavljeno

on

Ovog petka u Kurilovcu će biti održan već tradicionalni Božićni koncert u organizaciji Etno udruge Kurilovec i DVD Kurilovec. Na koncertu, koji počinje u 19.30 sati, nastupaju KUD Stari grad Lukavec, KUD Niva zora Donja Limnica i VIS Zlatne godine. Na koncertu će biti izvedene tradicionalne adventske i hrvatske božićne pjesme. Ulaz je slobodan.

Uoči samoga koncert, istoga dana u 18 sati u organizaciji Vijeća Gradske četvrti Kurilovec bit će održana dječja kazališna predstava “Vol i magarac”, zanimljiva i duhovita predstava o volu i magarcu koji u svojim jaslama pronalaze gladno i napušteno dijete, malog Isusa. Oni brinu o njemu dok se roditelji ne vrate iz šopinga. Ova poučna predstava namijenjena je djeci starijoj od pet godina, ali i njihovim roditeljima, djedovima i bakama. Ulaz na predstavu također je besplatan, a oba će događaja biti održana u prostoru DVD-a Kurilovec.

Nastavi čitati

Najave

FOTO Međunarodni turnir odbojkašica Sv. Lucija

Objavljeno

on

Odbojkaški klub Velika Gorica organizira Međunarodni odbojkaški turnir Sv. Lucija u subotu, 22. prosinca, od 09 do 15 sati. Sudjeluju 4 ekipe: ŽOK Novo Mesto (Slovenija), OK Prijedor (Prijedor, BiH), OK Posavina (Slavonski Brod) i domaćin OK Velika Gorica. Predviđene su i nagrade za sve ekipe plus spomen majice. Na otvorenju će nastupiti KUD Velika Mlaka, a nakon završetka turnira planiran je domjenak za sve sudionike.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Reporter 378 - 20.12.2018.

Facebook

Izdvojeno