Poveži se s nama

Crna kronika

Potpuno pijan prijetio vlastitoj majci pa zapucao iz poluautomatske puške

Nakon što je uhićen, 36-godišnjem muškarcu izmjerili su 2,67 promila alkohola u krvi te ga priveli. Kazneno je prijavljen zbog prijetnji te nezakonitog posjedovanja, nabavljanja i izrade oružja i eksplozivnih tvari

Objavljeno

Jedno ugodno, sunčano subotnje poslijepodne u selu Palanjek Pokupski, u blizini Lekenika, proparali su pucnjevi. Bilo je oko 16 sati, a zvukovi ispaljivanja metaka došli su iz jedne od obiteljski kuća u selu, u kojoj se odvijala prava drama… Pijani 36-godišnjak iz nepoznatog se razloga sukobio s vlastitom majkom, a stvar je odlučio riješiti tako što je odnekud izvukao poluautomatsku pušku, za koju – pogađate – nema dozvolu, i krenuo prijetiti ženi.

U svom tom ludilu ispalio je i dva metka, koja samo srećom nisu ozlijedila njegovu majku. Brzo je na mjesto događaja stigla i policija te savladala i privela vidno alkoholiziranog muškarca. Nakon uhićenja su ga podvrgnuli alkotestu, koji je pokazao da u krvi ima 2,67 promila alkohola. Prevedeno, potpuno pijan.

Kad se otrijeznio u pritvoru, dočekala ga je spoznaja da ima dvije kaznene prijave, za prijetnje i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Sisačko-moslavačka policija zadržala ga je u pritvoru, a do kad će u njemu ostati, znat će se u sljedećim danima.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno