Poveži se s nama

Vijesti

Osigurane cisterne s pitkom vodom za naselja bez vode

Popravak kvara očekuje se do kraja dana

Objavljeno

VG Vodoopskrba je osigurala cisterne s pitkom vodom za naselja u kojima još nije uspostavljena normalna opskrba prema sljedećem rasporedu:

1) Vukovina kod društvenog doma 14 -14,30 sati
2) Kuče kod društvenog doma 14,40-15,10 sati
3) Buševec Trg Seljačke sloge kod društvenog doma 15,20-15,50 sati
4) Ogulinec Društveni dom 16 -16,30 sati
5) Rakitovec kod Društvenog doma 16,40-17,10 sati
6) Turopolje kod Društvenog doma 17,20-17,50 sati
7) Mraclin kod Društvenog doma 18 -18,30 sati

8) Novo Čiče 16.30-17.00 – kod Društvenog doma
9) Lazina Čička 17.10-17.40 – kod Društvenog doma
10) Čička Poljana 17.50-18.20

Popravak kvara očekuje se do kraja dana.

Sport

Postani rukometašica! Nova runda upisa u Udarnikovu školu rukometa

Ženski rukometni klub Udarnik ponovno trenira, a uz to i poziva nove članice. Traže se nove mlade rukometašice u dobi između osam i 14 godina, koje se upisuju u tri kategorije

Objavljeno

on

Sport se vratio, na opće veselje sportašica i sportaša, željnih druženja, treninga, natjecanja… Iz sportski neprirodnog okruženja dvorišta, stubišta ili dnevnih boravaka vratili su se na igrališta i u dvorane, a među takvima su i cure iz Udarnika. Čim su to nadležne službe dozvolile, vratile su se treninzima.

Trenirat će se na betonskom igralištu pokraj Gradske dvorane, ali i u samoj dvorani, a u klubu se nadaju da će nakon izlaska iz karantene dobiti i nove članice.

“UPISI U TIJEKU!!”, objavio je klub, uz kraći opis detalja.

Poziv se odnosi na djevojčice od osam do 14 godina, a nove mlade rukometašice upisivat će se u tri kategorije – djevojčice (2006./07. godište), mlađe djevojčice (2008./09. godište) i mini rukomet (2010. – 2012. godište). Bit će zanimljivo vidjeti koliko se djevojčica doista “zakačilo” na rukomet u ovom vremenu kad se uglavnom ostajalo doma. Ako nikako drukčije, preko snimki starih utakmica reprezentacije, Zagreba, Metkovića, Podravke…

Sve djevojčice koje se žele baviti sportom imaju tako priliku želju i ostvariti u jednom lijepo posloženom klubu, s obiteljskom atmosferom, s educiranim trenerima… Pomoći će možda i činjenica

Nastavi čitati

Vijesti

Policija za vikend opet u akciji

Kontrolirat će brzinu, alkohol, mobitel i pojas

Objavljeno

on

Tijekom vikenda posebno u popodnevnim i noćnim satima, na području Policijske uprave zagrebačke provest će se preventivno represivna akcija pojačanog nadzora vozila i vozača. Policija će nadzirati brzinu, alkohol, mobitel i pojas.

Pojačano će se nadzirati vozači motocikala i mopeda, kao i recidivisti, odnosno vozači skloni ponavljanju teških prometnih prekršaja.

Nastavi čitati

Vijesti

I dalje bez novooboljelih u Velikoj Gorici i okolnim općinama

Niti danas nema novih ozdravljenja

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije priopćili su danas kako u protekla 24 sata u Velikoj Gorici i okolnim općinama nije zabilježen niti jedan novi slučaj zareze koronavirusom. Već 23. dan nema novooboljelih niti u Zagrebačkoj županiji.

Do sada je ozdravilo 116 osoba, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno