Poveži se s nama

Vijesti

Općina Kravarsko ne prima stranke, promijenjen vozni red busa, a nude i pomoć onima u samoizolaciji

Sukladno naputku Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije, uveli su zaštitne mjere kojima je cilj sprečavanje širenja virusa COVID-19

Objavljeno

Zbog pendemije koronavirusa, Općina Kravarsko uvela je, sukladno naputku Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije, zaštitne mjere kojima je cilj sprečavanje širenja virusa COVID-19. Naime, od danas su ograničili rad sa strankama te moče sve koji će u narednim danima trebati usluge Općine Kravarsko da im se obrate u uredovno radno vrijeme od 7,30 do 15,30 sati putem telefona, e-maila ili pošte.

Također, zbog novonastale situacije na snazi je i privremeni vozni red autobusa za Hotnju i Pokupsko, a koji će biti u primjeni sve do prestanka izvanrednih okolnosti.

Na svojim mrežnim stranicama Kravarsko je dalo uputu i za one koji se nalaze u samoizolaciji.

– Mole se mještani Općine Kravarsko kojima je određena mjera samoizolacije da strogo poštuju odredbe i naputke dobivene od inspektora i epidemiologa. Ukoliko Vam je određena mjera samoizolacije, a u potrebi ste za dostavom namirnica molimo vas da ne izlazite, već se obratite telefonskim putem (01/6237 022) ili e-mailom (opcina@kravarsko.hr) u Općinu Kravarsko ili u Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko (098 398 531) koji će Vam potrebnu pomoć organizirati – naveli su iz Općine Kravarsko.

Vijesti

Zagrebačka županija već 24. dan bez novooboljelih od COVID-19

Velika Gorica i susjedne općine i dalje nastavljaju pozitivan niz

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije izvijestili su kako na području županije nema novooboljelih od bolesti COVID-19. Dobar niz nastavlja se 24 dan zaredom, ali niti danas nema novih ozdravljenja.

Do sada je ozdravilo 116 osoba, a četiri su preminule.

 

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Bernardić u Velikoj Gorici

Čelnik SDP-a posjetio goričku tržnicu i obavio kupnju

Objavljeno

on

Predsjednik Socijaldemokratske partije Davor Bernardić u posjetu je Velikoj Gorici. Jutros se družio s Goričankama i Goričanima, a usput je obavio i kupovinu na goričkoj tržnici.

– Stiglo je vrijeme za promjene i novi početak – poručio je Bernardić iz Velike Gorice.

Nastavi čitati

Crna kronika

Skinuo anlaser i alternator sa strojeva

Na meti lopova našla se i jedna ostava za alat u voćnjaku u Vukovini

Objavljeno

on

Nepoznati lopov u noći s utorka na srijedu odlučio je ‘poslužiti’ se dijelovima s parkiranih strojeva u Obrezini. Pa je tako s utovarivača skinuo elektropokretač iliti anlaser, a s ‘finišera’ električni generator iliti alternator te ukrao 30-tak litara dizelskog goriva.

Lopov je tako 60-godišnjeg vlasnika oštetio za pet tisuća kuna.

Od 17. do 21. svibnja na meti lopova našla se jedna ostava za alat u ograđenom voćnjaku u Vukovini. Lopov je razbio staklo na ostavi te ušao u unutrašnjost.

– Otuđen je jedan akumulator, aparat za gašenje požara, kablovi za paljenje vozila, 40 litara dizelskog goriva te 20-tak drvenih greda. Sveukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 2000 kuna – objasnio je inspektor Nikica Ljubanović.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno