Poveži se s nama

Crna kronika

Ono kad zaboraviš gdje si parkirao, pa prijaviš policiji krađu?!

Zbunjeni vlasnik dan nakon podnesene prijave policiji pronašao je svoju Golf peticu na mjestu gdje ju je sam parkirao – kod Crkve Navještenja BDM

Objavljeno

Nedavno ste čitali kako je s parkirališta u Karlovačkoj ulici u Velikoj Gorici nepoznati lopov ukrao osobni automobil marke Volkswagen Golf V proizvedenog 2008. godine.

Nakon što je vlasnik krađu prijavio u utorak ujutro, policijski službenici izašli su na teren i izvršili obilazak goričkog kvarta Podbrežnice, kako bi prvo eliminirali mogućnost pogrešno parkiranog vozila. No, već sljedeći dan vlasnik je došao u policiju rekavši da se naknadno sjetio kako je automobil parkirao u neposrednoj blizini Crkve Navještenja Blažene Djevice Marije.

– Vozilo je pregledano, nema tragova provale, ispostavilo se da je riječ o propustu vlasnika – kažu iz policije.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno