Poveži se s nama

Moja županija

Odbojkaši iz Kravarskog pobjednici na županijskom natjecanju

Objavljeno

Natjecanje Osnovnih škola Zagrebačke županije u odbojci za učenike 7. i 8. razreda održano je jučer u Vrbovcu. Natjecalo se 9 osnovnih škola: OŠ Bogumila Tonija (Samobor), OŠ Ivane Brlić Mažuranić (Prigorje Brdovečko), OŠ Jastrebarsko, 1.OŠ Vrbovec, 2.OŠ Vrbovec, OŠ Rugvica, OŠ Donja Zelina, OŠ Milke Trnine (Križ) i OŠ Slavka Kolara Kravarsko. Igrano je u 3 skupine po 3 ekipe na 3 terena, na dva dobivena seta, a pobjednici skupina razigravali su za 1. mjesto.

Dječaci iz Kravarskog zadržali su odličnu formu s nedavnog gradskog natjecanja i sjajno se predstavili na turniru  najboljih ekipa iz naše županije. U skupini su s 2:0 nadigrali učenike iz Križa odnosno suparnike iz 1.Osnovne škole Vrbovec. Učenici Matije Ribića, prof. bili su spremni i za odlučujuće utakmice, bez treme i suvišnog respekta, u prvom susretu razigravanja za 1.mjesto glatko su pobijedili učenike iz Prigorja Brdovečkog. Kruna jučerašnjeg dana bila je pobjeda protiv 2.OŠ Vrbovec za konačni trijumf. Sportski junaci iz Kravarskog nagrađeni su medaljama i peharom, a izborili su i plasman na državnu poluzavršnicu.

Galerija fotografija

Rezultati

Skupina OŠ Slavka Kolara – OŠ Milke Trnine 2:0, OŠ Slavka Kolara – 1.OŠ Vrbovec 2:0

Razigravanje za 1. mjesto

OŠ Slavka Kolara – OŠ Ivana Brlić Mažuranić (Prigorje Brdovečko) 2:0, OŠ Slavka Kolara – 2.OŠ Vrbovec 2:0.

Sportski junaci iz Kravarskog: Matej Godinić, Luka Miković, Marko Miković, Josip Povoljnjak, Matija Klasnić, Karlo Povoljnjak, Florijan Dolački, Gabrijel Zlodi, Neno Hazer, Ivan Posavec, Marko Vranešić, Gabriel Gorenc. Voditelj: Matija Ribić, prof.

HOTNEWS

COVID-19: 46 pozitivnih osoba na području Zagrebačke županije

Grad Sveta Nedelja ima najveći broj zaraženih.

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije u petak 27.ožujka evidentirano je 46 osoba kojima je dokazana bolest uzrokovana novim koronavirusom, njih oko 1.200 se nalazi u samoizolaciji, a jedna osoba je izliječena.

 Broj oboljelih prema ispostavama Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve stanovnike da poštuju upute Nacionalnog Stožera civilne zaštite jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze virusom COVID-19. Podsjećamo također da zbog velike preopterećenosti broja 112:

  1. Ukoliko zovete hitnu pomoć s FIKSNOG telefona nazovite 194 ili 6223 045
  2. Ukoliko zovete hitnu pomoć s MOBILNOG telefona nazovite 6223 045

Nastavi čitati

Moja županija

Božinović donio odluku o uvođenju izvanrednog međugradskog prometa

Putnici su obavezni poštovati mjere Stožera uz obaveznu propusnicu i osobnu iskaznicu!

Objavljeno

on

Načelnik Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske Davor Božinović uveo je izvanredni međugradski prijevoz za zdravstveno osoblje i policijske službenike. Kako bi sustav zdravstva i sigurnosti za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19 mogao i dalje funkcionirati uz sve raspoložive djelatnike, tvrtke Čazmatrans, Meštrović prijevoz, Presečki prijevoz  i posebni linijski prijevoznici svakodnevno voze ovim posebnim linijama:

Putnici su obavezni poštovati mjere Stožera uz obaveznu propusnicu i osobnu iskaznicu!

Nastavi čitati

Moja županija

Do hitne pomoći i na alternativnim brojevima telefona

Zbog preopterećenosti broja 112 pomoć dostupna i na druga dva broja

Objavljeno

on

Zbog velike preopterećenosti broja 112, građani Zagrebačke županije hitnu pomoć mogu zatražiti i na broju 01 6223 045, a za korisnike fiksne linije tu je i broj 194.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno