Poveži se s nama

Moja županija

Odbojkaši iz Kravarskog osvojili 2.mjesto na državnoj poluzavršnici

Objavljeno

Državna poluzavršnica skupine Centar osnovnih škola u odbojci za učenike 7. i 8. razreda održana je jučer u Sisku, a natjecali su se najbolji odbojkaši iz 4 županije. Predstavnik Zagrebačke županije bila je OŠ Slavka Kolara Kravarsko, Bjelovarsko-bilogorsku županiju predstavljala je OŠ Vladimira Nazora iz Daruvara, Krapinsko-zagorsku OŠ Belec i Sisačko-moslavačku OŠ 22. lipnja iz Siska. Dječaci iz Kravarskog pobijedili su u prvoj utakmici suparnike iz Siska s 2:0 u setovima i plasirali se u finale. U finalnom susretu izgubili su od učenika iz Daruvara u dva seta (21:25, 8:25) i tako ostali bez toliko željenog plasmana na državnu završnicu. Za 2. mjesto nagrađeni su peharom i medaljama.

Ipak, učenici Matije Ribića, prof. zaslužuju čestitke za sve ono što su ovoj školskoj godini učinili na odbojkaškim natjecanjima na gradskoj, županijskoj i međužupanijskoj razini. Na najljepši način predstavljali su svoju školu i Općinu Kravarsko te poslali poruku i ostalim školama iz manjih mjesta da se na sportskim natjecanjima mogu uspješno nositi s predstavnicima puno većih škola.

Sportski junaci iz Kravarskog: Matej Godinić, Luka Miković, Marko Miković, Josip Povoljnjak, Matija Klasnić, Karlo Povoljnjak, Florijan Dolački, Gabrijel Zlodi, Neno Hazer, Ivan Posavec, Marko Vranešić, Gabriel Gorenc. Voditelj: Matija Ribić, prof.

Galerija fotografija

HOTNEWS

COVID-19: 46 pozitivnih osoba na području Zagrebačke županije

Grad Sveta Nedelja ima najveći broj zaraženih.

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije u petak 27.ožujka evidentirano je 46 osoba kojima je dokazana bolest uzrokovana novim koronavirusom, njih oko 1.200 se nalazi u samoizolaciji, a jedna osoba je izliječena.

 Broj oboljelih prema ispostavama Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve stanovnike da poštuju upute Nacionalnog Stožera civilne zaštite jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze virusom COVID-19. Podsjećamo također da zbog velike preopterećenosti broja 112:

  1. Ukoliko zovete hitnu pomoć s FIKSNOG telefona nazovite 194 ili 6223 045
  2. Ukoliko zovete hitnu pomoć s MOBILNOG telefona nazovite 6223 045

Nastavi čitati

Moja županija

Božinović donio odluku o uvođenju izvanrednog međugradskog prometa

Putnici su obavezni poštovati mjere Stožera uz obaveznu propusnicu i osobnu iskaznicu!

Objavljeno

on

Načelnik Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske Davor Božinović uveo je izvanredni međugradski prijevoz za zdravstveno osoblje i policijske službenike. Kako bi sustav zdravstva i sigurnosti za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19 mogao i dalje funkcionirati uz sve raspoložive djelatnike, tvrtke Čazmatrans, Meštrović prijevoz, Presečki prijevoz  i posebni linijski prijevoznici svakodnevno voze ovim posebnim linijama:

Putnici su obavezni poštovati mjere Stožera uz obaveznu propusnicu i osobnu iskaznicu!

Nastavi čitati

Moja županija

Do hitne pomoći i na alternativnim brojevima telefona

Zbog preopterećenosti broja 112 pomoć dostupna i na druga dva broja

Objavljeno

on

Zbog velike preopterećenosti broja 112, građani Zagrebačke županije hitnu pomoć mogu zatražiti i na broju 01 6223 045, a za korisnike fiksne linije tu je i broj 194.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno