Poveži se s nama

Vijesti

Nikad veći Reporter! Životne priče, sudbine, oproštaji i događaji na 56 stranica

Tradicionalni turopoljski recepti, životne priče Kaje Gmaz i Zamire Djumashalieve, oproštaj od legendarnog urednika Reportera… Sve to, ali i puno više donosi vaš omiljeni lokalni mjesečnik

Objavljeno

Od ovog četvrtka na već poznatim točkama u Velikoj Gorici i okolici možete pronaći novi broj Reportera, vašeg omiljenog lokalnog mjesečnika. Ovogodišnje božićno izdanje donosi pregršt sadržaja na rekordnih 56 stranica, ali kako dolaze blagdani, bit će sasvim dovoljno vremena da pažljivo pregledate što se to sve nudi na stranicama novina koje su pred vama 378. put…

Između ostaloga, možete doznati kako je prošla svečana akademija povodom Dana grada, upoznati nagrađene sugrađane, doznati sve o novom goričkom bazenu, upoznati goričku stomatologinju Kaju Gmaz, pročitati kako je Kirgistanka Zamira Djumashalieva završila u Velikoj Gorici, a donosimo i ekskluzivu ispovijest jedne od trgovkinja koja je proživjela napad “serijskog razbojnika” koji u posljednje vrijeme operira po Turopolju. Također, možete doznati kakvi su se blagdanski specijaliteti pripremala u Turopolju nekad, pa pokušati iskoristiti neke od recepata i u svojoj kuhinji.

Ponešto su o svome radu i djelovanju ispričali Marina Draškovića iz judo kluba za osobe s invaliditetom Fuji, mladi pjevački i ljubavni par Bruno Banfić i Ana Rovišan, ali i svima omiljeni Robert Knjaz… Oprostili smo se i od našeg dragog kolege i bivšeg urednika Reportera Marijana Draganića, a u sportskom pregledu otkrivamo deset ključnih faktora za uspjeh HNK Gorice, predstavljamo dobitnike gradskih nagrada za životno djelo, kao i detalje o suradnji rukometaša Gorice i PPD Zagreba.

Ukratko, požurite po svoj primjerak besplatnog Reportera i uživajte.

Vijesti

FOTO Ritam proljetnog dana u Gradu

Objavljeno

on

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Lijep proljetni dan bio je veliki mamac za Goričane da iziđu iz svoji kuća odnosno stanova na otvoreni prostor, ali su ipak othrvali kušnji i nije ih bilo u većem broju u parkovima odnosno na ulicama. Najčešće ih se moglo vidjeti na biciklima, uglavnom parovi te roditelji s djecom.

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon 20 sati na ulicama se rijetko moglo zamijetiti prolaznika, koji je žurio doma i kućnog ljubimca u kratkoj šetnji. Nije bilo ni prometa, poneki taxi.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Opet morala reagirati ophodnja Civilne zaštite?!

Nekima među nama stalna upozorenja nisu dovoljna…

Objavljeno

on

Upozorenja su stalna, molbe i preporuke, a restrikcije na trenutke vrlo rigorozna. Međutim, neki među nama kao da odbijaju čuti i shvatiti… Ophodnja Civilne zaštite tako je i večeras morala intervenirati u Velikoj Gorici zbog nepoštivanja odluka Nacionalnog stožera od strane neodgovornih pojedinaca. Prevedeno, radi se o, naravno, okupljanju većeg broja pojedinaca, društva koje očito misli kako “neće baš nas”. Pa ponovimo još jednom… Ostani doma, izbjegavaj okupljanja!

Nastavi čitati

Vijesti

U Gorici 12 oboljelih, prvi slučaj zaraze u općini Kravarsko

Objavljeno

on

Velika Gorica krajem dana bilježi 12, a općine 3 oboljela od COVID-19. U općini Pokupsko, podsjetimo, dvije su osobe zaražene kornavirusom, dok je prvi slučaj zaraze zabilježen i u općini Kravarsko.

– U zbirnim podacima Zagrebačke županije, podaci općina zbrajaju se u podatke gradova kojima gravitiraju. Iz tog razloga u tablici Zagrebačke županije za Veliku Goricu stoji broj od 15 zaraženih osoba – objasnili su iz Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno