Poveži se s nama

Vijesti

Nema novozaraženih u Velikoj Gorici i susjednim općinama

Ozdravile još dvije osobe

Objavljeno

Prema podacima Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice u našem gradu i okolnim općinama nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. U odnosu na jučer ozdravile su još dvije osobe. Do sada ukupno ozdravilo 30 osoba. Još se šest osoba vodi se kao oboljele.

Crna kronika

Ukrala ženi novčanik u busu, policija ju brzo otkrila

Novčanik još nije pronađen

Objavljeno

on

Policija je jučer zaprimila prijavu o krađi novčanika u autobusu ZET-a koja se dogodila u srijedu. Vrlo brzo, policija je krađu i riješila, te su objasnili kako je žena prišla oštećenoj koja je na leđima imala ruksak te iz njega ukrala novčanik s dokumentima i novcem.

– Krađu je počinila ženska osoba s područja Velike Gorice. Novčanik za sada još nije pronađen, tako da se kriminalističko istraživanje nastavlja kako bi pronašli novčanik – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Crna kronika

Iz kafića u Gradićima lopov odnio kavu, sok i žesticu

Šteta je 700 kuna

Objavljeno

on

Nepoznati lopov provalio je u subotu između 5.45 i 6.40 sati, odnosno u vremenu od odlaska čistačice do dolaska konobara, u caffe bar Centar u Gradićima.

– Popeo se do jednog PVC prozora i primjenom sile izgurao prozor iz ležišta – kažu iz policije.

Provalnik je ukrao dva kilograma kave, nekoliko vrećica Cedevite te nekoliko boca žestokih alkoholnih pića. Šteta je 700 kuna.

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO: Zasvijetlili božićni ukrasi kod Muzeja Turopolja

Objavljeno

on

26.11.2020. Velika Gorica. Božićni ukrasi kod Muzeja Turopolja. Foto: David Jolić/cityportal.hr

26.11.2020. Velika Gorica. Božićni ukrasi kod Muzeja Turopolja. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Tri dana prije paljenja prve adventske svijeće (nedjelja, 29. studenog 2020.) zasvijetlili su božićni ukrasi kod Muzeja Turopolja, postavljen je i adventski vijenac. Zbog pandemije korona virusa i pooštrenih mjera za njegovo suzbijanje, svečani ceremonijal paljenja adventskih svijeća bit će drugačiji nego prijašnjih godina. Ovo je jedanaesta godina da se adventske svijeće pale na istom mjestu.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Reporter 398 - 22.10.2020.

Facebook

Izdvojeno