Poveži se s nama

Crna kronika

Ne baš vješt lopov pokušao provaliti u crkvu i župni dvor Navještenja

Nije uspio obiti vrata na crkvi, ali ni dvoja vrata na župnom dvoru

Objavljeno

Nepoznati provalnik pokušao je provaliti u crkvu i župni ured župe Navještenja Blažene Djevice Marije na Šetalištu Franje Lučića. U noći s nedjelje na ponedjeljak, u vremenu od 23 do 6 sati, provalnik je došao do vrata sakristije crkve te alatom polomio cilindrični uložak brave, ali nije uspio otvoriti vrata. Nakon toga, došao je do župnog dvora te tamo zavlačenjem alata između krila vrata i dovratka pokušao obiti vrata. I ovaj pokušaj bio je neuspješan, pa je nesuđeni lopov krenuo obiti sporedna vrata na župnom dvoru. Još jednom, nije uspio u naumu, pa je otišao bez plijena.

Crna kronika

Na 25-godišnjaka se urušio dio kanalizacijskog iskopa i teško ga ozlijedio

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju

Objavljeno

on

Teško je ozlijeđen 25-godišnjak na kojeg se jučer, 11. siječnja, u 10.50 sati na Staroj cesti u Vukovini urušio dio zemljane stjenke iskopa. Nesreća se dogodila dok je muškarac, zaposlenik trgovačkog društva, radio na kanalizacijskom sustavu, javlja policija. Liječnička pomoć teško ozlijeđenom 25-godišnjaku pružena je u Klinici za traumatologiju.

Nastavi čitati

Crna kronika

Očevidom utvrdili, peć zapalila drvenu konstrukciju kuće

U požaru nitko nije ozlijeđen

Objavljeno

on

Završen je očevid požara vikendice u Velikoj Buni. Policija kaže kako je požar najvjerojatnije izbio zbog prijenosa topline s dimovoda peći na kruta goriva na drvenu konstrukciju kuće. Materijalna šteta je i dalje neutvrđena.

Podsjetimo, požar je buknuo u petak u 20.45, na vikendici u Ulici Krušak. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Nastavi čitati

Crna kronika

Gorjela vikendica u Velikoj Buni

Nitko nije ozlijeđen

Objavljeno

on

Iz zasad još neutvrđenog razloga, u petak oko 20.45 sati, izbio je požar na vikendici u Ulici Krušak, u Velikoj Buni. Vlasnica vikendice je 49-godišnjakinja, javlja policija.  Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid će se obaviti naknadno, pa će tada biti poznati i uzroci požara.

Nastavi čitati

Reporter 400 - 17.12.2020.

Facebook

Izdvojeno