Poveži se s nama

Vijesti

Na proljeće asfaltiranje prometnice od Novog Čiča do Ribnice

Planirani početak radova bit će u proljeće radi vremenskih uvjeta.

Objavljeno

U programu City radija srijedom od 9 sati možete pratiti emisiju “U fokusu”. Emisija je to u kojoj slušatelji postavljaju pitanja, a naši novinari traže odgovore. Puno je toga što opterećuje naše građane, od toga da ne mogu pronaći liječnika koji prima pacijente, do premalo autobusnih linija prema okolnim mjestima, ili ono najčešće što čujemo – loše prometnice.

Jedno od pitanja postavljeno u emisiji bilo je vezano upravo uz sanaciju prometnice od Novog Čiča do Ribnice.

-Programom održavanja nerazvrstanih cesta većeg opsega radova za 2021. godinu planirano je asfaltiranje predmetne kolničke konstrukcije u dužini od 1.150 metara i 5,6 metara širine kolnika. Planirani početak radova bit će u proljeće radi vremenskih uvjeta, odnosno toplijeg vremena koji je potreban za ugradnju asfalta. -odgovorili su iz Grada.

Ukoliko i sami imate pitanja možete nam se javiti pozivima u eter srijedom od 9 sati, ili mailom info@city-radio.hr.

CityTV

VIDEO Intervju tjedna – gost Tomislav Špoljar, umjetnički ravnatelj VG brass festivala

Ove godine očekuje nas jubilarni 15.Velikogorički brass festival…

Objavljeno

on

Akademski trubač, inače profesor trube u Umjetničkoj školi Franje Lučića i umjetnički ravnatelj VGbrass festivala ispričao nam je svoj put glazbenika te kako je biti profesor, a prisjetili smo se i početaka festivala. Koliko je umjetnika prošlo u ovih 15 godina, koji su bili najupečatljiviji nastupi, anegdote te što nas čeka na ovogodišnjem izdanju…postoji li plan B s obzirom na epidemiološku situaciju. Više pogledajte u videu..

Nastavi čitati

Vijesti

Policija tijekom vikenda pojačano nadzire promet

Sve zaustavljene vozače čeka alkotest

Objavljeno

on

Tijekom vikenda, od 26. veljače do 1. ožujka, na goričkom području policija je pojačano kontrolirati promet, a najavili su i akcije Alkohol i droge te Brzina. Sva zaustavljene vozače policajci će alkotestirati, a kažnjavat će i prekršaje nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece.

– Policijski službenici će sankcionirati i ostale prometne prekršaje, kao što su nepropisno kretanje kolnikom, nepoštivanje prednosti prolaska, nepropisno pretjecanje, prekršaji vozača prema pješacima, nepropisna uporaba mobitela u vožnji i drugi prekršaji koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Vijesti

Ugostitelji od ponedjeljka mogu otvoriti terase, a dozvoljeni su i treninzi u zatvorenim prostorima

Objavljeno

on

Na današnjoj sjednici Vlade RH u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, premijer Andrej Plenković najavio je popuštanje nekih mjera. Od ponedjeljka, 1. ožujka, će tako ugostitelji moći otvoriti terase, a dozvoljeni će biti i treninzi u zatvorenim prostorima, kazao je premijer.

– I dalje moramo zadržati veliki oprez. Danas smo uz Dansku zemlja koja ima najmanju incidenciju zemalja u EU što se tiče novih zaraza. Dobro je da je smanjen broj novozaraženih i hospitaliziranih, onih na respiratorima, preminulih, onih u samoizolaciji… – kazao je Plenković.

Nastavi čitati

Reporter 401 - 18.02.2021.

Facebook

Izdvojeno