Poveži se s nama

Vijesti

Mladi gorički vatrogasci odlični na Županijskom vatrogasnom natjecanju za pomladak i mladež

 Tri ekipe vatrogasne mladeži kvalificirale su se na državno natjecanje

Objavljeno

Mladi vatrogasci odradili su odličan posao na Županijskom vatrogasnom natjecanju za pomladak i mladež u Jastrebarskom. Tri ekipe vatrogasne mladeži kvalificirale su se na državno natjecanje. DVD Ribnica i DVD Buševec kvalificirali su u kategoriji mladež muška, a Ribnici je to pošlo za rukom i u kategoriji mladež žene.

DVD Kurilovec je imao najbolju ekipu u kategoriji pomladak muški, a DVD Staro Čiče u kategoriji pomladak žene.

– Ovom prilikom bi čestitao svim našim ekipama podmlatka i mladeži na uspjehu a posebno voditeljima koji tu djecu uvježbavaju volonterski i usađuju im ljubav prema vatrogastvu. Ovi rezultati nam pokazuju da ne moramo brinuti o budućnosti Turopoljskog vatrogastva – poručio je predsjednik Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice Dalibor Mrakovčić.

Dobrim rezultatom mogu biti zadovoljni i u DVD-u Velika Buna čija je ekipa u konkurenciji mladeži muške osvojila 11 mjesto u konkurenciji 23 ekipe.

Vijesti

COVID-19 ambulanta u goričkom Domu zdravlja prestaje raditi

Objavljeno

on

Zbog povoljne epidemiološke situacije, a sukladno uputi Kriznog stožer Ministarstva zdravstva, Dom zdravlja Zagrebačke županije obustavlja rad izdvojenih ambulanti za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženosti koronavirusom i. Osim ambulante u Velikoj Gorici, prestaju raditi i one u Samobor te Ivanić-Gradu.

U slučaju potrebe Dom zdravlja Zagrebačke županije osigurat će ponovno aktiviranje COVID-19 ambulanti.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Crna kronika

Provalili u dva Golfa i ukrali razne dijelove

Automobili su u vlasništvu leasing kuće

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelji provalili su u razdoblju od 29. svibnja do 1. lipnja u Šćitarjevu u dva osobna automobila marke VW Golf VII. Vozila su odjavljena te su bez registarskih oznaka, a vlasnik je leasing tvrtka. Iz automobila su provalnici ukrali razne dijelove. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, javlja Policijska uprava zagrebačka.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno