Poveži se s nama

HOTNEWS

Mininogometni kup: Nova sezona, nova pravila

Objavljeno

Za nešto malo manje od mjesec dana počinje novo izdanje Mininogometnog kupa, a organizatori, poučeni iskustvom i neozbiljnosti pojedinih momčadi, ove sezone uvode novi sustav natjecanja. Naime, igrati će se sustavom liga natjecanja, dvokružno u razdoblju od 15.listopada do 29.siječnja iduće godine.

 

Sve utakmice igraju se u trajanju od 2 x 15 minuta uz pauzu na poluvremenu od 5 minuta. Pravilo akumuliranog prekršaja ostaje i dalje dok novost dolazi kroz novi termin odigravanja utakmica, subotom navečer od 19:40 do 22:00 i kroz poboljšani nagradni fond.” – kažu iz Mininogometnog kluba Gorica.

 

Nagrade za ovogodišnje natjecanje su sljedeće:
 
1.mjesto 3.000 kn (gotovina) + pehar
2.mjesto 2.000 kn (gotovina) + pehar
3.mjesto 1.000 kn (gotovina) + pehar
 
Organizatori su osigurali su nagrade za najbolje pojedince. Bit će tu i nagrada za najboljeg strijelca, kao i za dream team. Kotizacija za natjecanje iznosi 2.000 kuna koja se moram uplatiti najkasnije do trećeg kola.

 

Izvlačenje parova za prvo kolo održati će se u utorak 11.listopada u Panadić Sportu od 20:00.

 

Ovim putem apeliramo na Vas da dođete kako bi mogli usuglasiti sve da raspored i satnica do zadnjeg kola bude u skladu sa fair playom i propozicijama natjecanja. Prijave igrača traju do 4. kola i može se prijaviti maksimalno 20 igrača. Poslije 5. kola svaki novi igrač na listi se nadoplaćuje 200,00 kn, a sav iznos od naplaćenih novih igrača ide u humanitarne svrhe.” – poručuju organizatori.

HOTNEWS

VIDEO CITY PULS: “Franjo Tuđman” dobio društvo – Viktorija šalje i razglednice!

Između ostalog, pogledajte kako funkcionira Pučka kuhinja u našem gradu i tko je ovogodišnji rekorder u darivanju krvi. Bili smo na Susretu pučkih kazališta u Buševcu, u novom autobusu HNK Gorice i na rundi košarke!

Objavljeno

on

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

Smjena u Skupštini: Čičak na mjesto Mikuljana

Na 15. Sjednici većinom glasova članova županijske Skupštine dužnosti je razriješen dosadašnji predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan.

Objavljeno

on

U odsustvu župana Stjepana Kožića i zamjenice predsjednika Skupštine Ljubice Ambrušec zbog zdravstvenih razloga, članovi Skupštine Zagrebačke županije donijeli su odluku o razrješenju predsjednika Damira Mikuljana, koji je također svoju odsutnost opravdao putovanjem van Hrvatske. Skupštinu je vodio zamjenik predsjednika Skupštine Zvonko Kunić koji je nakon prisege, čestitao novom predsjedniku Mati Čičku. Naime, zajednički klub članova HDZ-a, HSU-a i HNS-a te Klub vijećnika “Stjepan Kožić-nezavisna lista” dogovorili su smjenu predsjednika, a kao kandidata predložili načelnika općine Rugvica Matu Čička, koji je na ovoj sjednici zamijenio HDZ-ovog člana županijske Skupštine Mladena Šestana. “Zahvaljujem se predsjedniku Damiru Mikuljanu na dosadašnjem angažmanu i uvjeren sam da ćemo uz još veće jedinstvo uspjeti dovršiti sve započete projekte do 2021. godine.”, rekao je Čičak.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Doznajte kako do poticaja za postavljanje sustava obnovljivih izvora energije

Natječaj za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije u objektima sektora poduzetništva trebao biti raspisan početkom 2020. godine

Objavljeno

on

Ured za zaštitu okoliša Grada Velike Gorice u petak u suradnji s Velikogoričkom razvojnom agencijom VEGORA i udrugom Ekoregija Velika Gorica mini-konferenciju za poduzetnike, ali i sve ostale građane, o mogućnostima korištenja energije Sunca za proizvodnju električne energije. Konferencija će se održati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta s početkom u 10 sati, a govorit će se o najavljenom natječaju za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije u objektima sektora poduzetništva, koji bi trebao biti raspisan početkom 2020. godine.

Grad Velika Gorica od 2011. godine i pristupanju Sporazumu gradonačelnika teži ka smanjenju emisija stakleničkih plinova kroz povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.

U prvoj skupini aktivnosti postignuti su značajni rezultati obnovom stambenog fonda i zgrada javnog sektora, dok se druga skupina aktivnosti temelji na programu „Solarni grad Velika Gorica“ i obuhvaća poticanje korištenje energije sunca za proizvodnju topline i osobito električne energije.

Program konferencije možete preuzeti ovdje, a prijave za konferenciju obavezne su putem on-line obrasca koji se nalazi ovdje.

Nastavi čitati

Reporter 388 - 21.11.2019.

Facebook

Izdvojeno