Poveži se s nama

Vijesti

‘Ljubav tako moćna kao majčina uvijek ostavi svoj trag’- Sretan Majčin dan

Iskažite im ljubav, poštovanje i važnost svaki dan u godini

Objavljeno

Jedan od značajnijih dana u godini je Majčin dan. Taj dan ima posebnu važnost za pripadnice ljepšeg spola koje su majke, jer tada se sva pažnja posvećuje upravo njima.

Prema tradiciji dan se obilježava poklonima ili cvijećem, a na vama je da budete kreativni i domišljati. Vaše žene, majke, bake imaju važne uloge u vašim životima. Da one ne postoje, ne bi danas bilo ni nikoga od nas, a ljubav koje su nam pokazivale/pokazuju za vrijeme života čine zapravo i njegov smisao.
Nemojte biti pažljivi samo za Majčin dan, jer važnije je iskazati ljubav, poštovanje i važnost pripadnicama nježnije spola tijekom cijele godine. Njegujte ih kao cvijeće i zalijevajte ljubavlju svakodnevno. Biti majka najljepša je uloga koju žena može u životu ostvariti, a ljubav koju daje i prima od svoje djece ne može se usporediti ni s jednom drugom vrstom ljubavi.

Majčin dan prilika je da pokažemo svojim majkama koliko ih volimo i cijenimo jer često zaboravimo tko je osoba koja je uvijek bezuvjetno uz nas. Ona se smije kada smo sretni i nikada se neće radovati padovima, već će nam pomoći da otresemo prašinu s koljena i krenemo uspravno dalje.

Zato nemojte zaboraviti sutra razveseliti svoje majke s malim znakom pažnje. Naravno, volimo ih 365 dana u godini i svaki od tih smo beskrajno zahvalni na svemu što su radile i što rade za nas, ali se možda ne sjetimo svaki od tih dana reći i pokazati im to. Zato je tu Majčin dan, savršena prilika da im zahvalimo.

Vijesti

Neka vas potencijalni korisnici pronađu dok šeću gradom

Na radionici digitalnih vještina besplatno naučite kako privući lokalne potrošače i turiste

Objavljeno

on

Velikogorička razvojna agencija 25. veljače organizira radionicu ‘Digital Workshop –Stavite se na kartu i budite vidljivi’. Ova radionica namijenjena je poduzetnicima koji žele da ih potencijalni potrošači, bilo lokalno stanovništvo ili turisti, pronađu dok šeću našim gradom.

Radionica će se održati na adresi Šetalište Franje Lučića 15 od 17 do 21 sati. Prijaviti se možete ovdje.

Nastavi čitati

Vijesti

Knjižničari prikupili knjige i poklonili ih učenicima Osnovne škole u Rakitovcu

Međunarodni je dan darivanja knjiga

Objavljeno

on

Dječji odjel Gradske knjižnice Velika Gorica priključio se akciji u povodu Međunarodnog dana darivanja knjiga, 14. veljače, “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj” u sklopu koje su prikupljali knjige i slikovnice za goričke škole i vrtiće. Knjige koje su prikupili jučer su odnijeli u Osnovnu školu Rakitovec i time razveselili djecu.

– Danas nije samo Valentinovo, danas je i Međunarodni dan darivanja knjiga. Pokrenula ga je dječja spisateljica Amy Broadmoore 2012. godine, a ubrzo se proširio na brojne zemlje širom svijeta. Njegova je svrha pobuditi zanimanje za čitanje, osobito kod djece, stoga smo tim povodom još jučer posjetili jednu malu, ali simpatičnu osnovnu školu u selu Rakitovec i učenicima nižih razreda darovali pošiljku slikovnica – kažu iz Gradske knjižnice Velika Gorica.

Foto: Gradska knjižnica Velika Gorica

Nastavi čitati

Crna kronika

Prvo su eksplozivom razvalili bankomat, a onda su ušli u trgovinu da izvuku novac

Šteta procijenjena na više od 100 tisuća kuna

Objavljeno

on

Nakon završenog policijskog očevida u Maloj Buni poznati su novi detalji o pljački bankomata. Utvrđeno je da su nepoznati počinitelji u bankomat s prednje strane ubacili improviziranu eksplozivnu napravu koju su potom aktivirali. Eksplozijom su uspjeli otvoriti vrata kazeta bankomata koja su se nalazila u unutrašnjosti trgovine, a zatim su ušli su u nju i uzeli novac iz kazeta. Materijalna šteta iznosi više od stotinu tisuća kuna.

Prema svemu sudeći riječ je o profesionalcima koji su znali što rade. Naime, policija se do sada nije susretala s ovom vrstom eksplozivne naprave prilikom pljački bankomata.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno