Poveži se s nama

Gospodarstvo

Lepeza radionica VeGoRe u svibnju

Netom nakon međunarodnog praznika rada, VeGoRa nastavlja punom parom s radionicama, a sve u cilju fluidnijeg poslovanja goričkih poduzetnika i onih koji će to tek postati. Najavljuju se tri radionice – strateško upravljanje poslovanjem, obavezna primjena e-računa od 1. srpnja 2019. u poslovanju s javnim ustanovama, te napredno korištenje Google Ads usluge

Objavljeno

U mjesecu svibnju VE-Go-Ra organizira radionice triju različitih, ali bitnih poslovnih područja. Riječ je o strateškom upravljanju poslovanjem, obaveznoj primjeni e-računa od 1. srpnja 2019.  u poslovanju s javnim ustanovama, te naprednom korištenju Google Ads usluge koja poboljšava transparentnost usluga na tržištu a time i samo poslovanje.

Zbog iznimnog interesa za temu Google Ads, započete su tzv. hands-on radionice u Ve-Go-Ri, gdje se polaznicima za prihvatljivu naknadu u iznosu od 350 kuna, omogućuje rad u malim grupama i kreiranje i upravljanje Google oglasa za vlastite potrebe, uz mentorstvo ovlaštenih stručnjaka. To je ujedno i prva svibanjska radionica u Ve-Go-Ri, u srijedu 8. svibnja, a detalje o radionici saznajte ovdje.

Od 1. srpnja ove godine za sve poduzetnike obavezno je slanje isključivo e-račune. Koja je razlika takvog računa od slanja pdf-a e-mailom i što sve treba napraviti da bi se poslao e-račun, zainteresirani sudionici moći će doznati na radionici 15. svibnja s početkom u 12 sati. Sudjelovanje u radionici je u potpunosti besplatno. Prijaviti se možete ovdje.

Nadalje, na dvodnevnoj radionici „Koncept profesionalnog upravljanja poslovanjem“ polaznici mogu naučiti zašto je bitno i kako uspostaviti strateško-operativni koncept za profesionalno upravljanje poslovanjem. Radionicu vodi dr. sc. Mladen Meter. Traje dva dana, 16. i 17. svibnja, a polaznici ne plaćaju nikakvu naknadu. Više informacija o radionici, uz mogućnost prijave, potražite ovdje.

Odabir tema je i ovaj put rezultat osluškivanja potreba goričkih poduzetnika. Iako različite, sve radionice imaju cilj povećati produktivnost naših poduzetnika.

Gospodarstvo

Obrtnici se okupljaju u Gorici, raspravljat će o aktualnostima i tražiti rješenja problema

Organizirali su forum, a sastaju se u srijedu, 26. veljače

Objavljeno

on

Obrtnička komora Zagreb, u suradnji sa Zagrebačkom županijom, organizira 5. Obrtnički forum Zagrebačke županije – Obrtništvo 2020., a domaćin susreta bit će Velika Gorica. Cilj foruma, koji će se održati u srijedu u 12 sati u Hotelu Garden Hill, je raspraviti aktualne teme značajne za obrtnike i obrtništvo Zagrebačke županije te iznaći kvalitetna rješenja problema zajedničkom suradnjom s gradovima i općinama na području Zagrebačke županije.

– Pričat ćemo o tome kako najbolje surađivati s lokalnom samoupravom, a obrtnici će predstavnike lokalne vlasti i ministarstava moći i pitati sve što ih zanima. Na panel-raspravu su dobrodošli svi obrtnici i obrtnice – kazao je predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić.

 

Nastavi čitati

Gospodarstvo

VE-GO-RA najavila radionicu za poduzetnice, a priprema im i poklon u povodu Dana žena

Sve polaznice radionice dobit će besplatne privatne konzultacije kako bi pokrenule svoju osobnu promjenu

Objavljeno

on

VE-GO-RA organizira radionicu na temu “Upravljanje osobnim promjenama” namijenjenu prvenstveno ženama, poduzetnicama, samozaposlenima, nezaposlenima ili prezaposlenima. Stručno vodstvo će kroz interaktivne vježbe u parovima i timovima, sudionicima pokušati pomoći da izađu iz ustaljenih načina razmišljanja, vizualiziraju budućnost kojoj teže i osvijeste vještine i resurse kojima raspolažu i koji su im potrebni kako bi iskoristili svoj puni potencijal.

– Nelagoda postojećim stanjem je koristan alarm koji nas potiče na promjenu. Jedan od najvećih izazova svakog pojedinca koji u sebi prepoznaje ideju, želju i energiju za osobnim i profesionalnim razvojem je pitanje kako uopće pokrenuti proces promjene. Radionica je namijenjena onima koji osjećaju da mogu više, koji osjećaju da imaju sve što im je potrebno da ostvare svoju idealnu budućnost, ali ne znaju od kuda krenuti ni kako pratiti svoj napredak. Sudionici će imati prilike prezentirati svoje planove promjene, a one koji pokažu najveću želju za promjenom nagradit ćemo besplatnim konzultacijama kako bi svoj plan promjene uspješno sproveli u djelo – kažu iz VE-GO-RE.

Radionicu vodi Ivana Conjar, voditeljica poslovnog razvoja e-Leadreship MBA programa na Visokom Učilištu ALGEBRA, a održat će se 5. ožujka od 12 do 16 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15.

Nastavi čitati

Gospodarstvo

Predstavite svoje vino na Reviji najboljih vina Zagrebačke županije

Županija osigurala besplatni izložbeni prostor sa stolovima, stolnjake i stolce, čaše, bokale s vodom te posude za izlijevanje svima koji s prijave

Objavljeno

on

Treće izdanje Revije najboljih vina Zagrebačke županije održat će se 12. ožujka u Kristalnoj dvorani hotela The Westin Zagreb od 13 do 19 sati. Ova manifestacija jedinstvena je prilika vinarima s područja Zagrebačke županije da svoje proizvode predstave enolozima, ugostiteljima, hotelijerima, turističkim djelatnicima i ljubiteljima vina. Uz vinare, priliku predstaviti svoje proizvode imat će i sirari.

– Zagrebačka županija poziva sve zainteresirane vinare i sirare sa svog područja da se prijave na sudjelovanje na ovoj jedinstvenoj enološkoj manifestaciji. Za prijavu je dovoljno ispuniti prijavni obrazac te ga poslati na e-mail adresu: g.matasin@zagrebacka-zupanija.hr najkasnije do 26. veljače . poručili su iz Zagrebačke županije.

Prijavni obrazac za vinare možete pronaći ovdje, a za sirare ovdje. Svima koji se prijave Zagrebačka županija osigurat će izložbeni prostor sa stolovima, stolnjake i stolce, čaše, bokale s vodom te posude za izlijevanje. Vinari se pritom obvezuju da će prezentirati i promovirati isključivo svoja vina koja su proizvedena na području Zagrebačke županije i koja se nalaze u prometu u vinskoj butelji.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno