Poveži se s nama

Crna kronika

Lažna dojava o bombi

Objavljeno

DSC_0935Policijski očevid oko uočenog sumnjivog predmeta u muškom WC-u, u prizemlju velikogoričkog Srednjoškolskog centra okončan je u 17:45 sati. Pirotehničari su otišli nešto ranije, dok su posljednji napustili zgradu kriminalistički istražitelji (jedan od njih je i naš sugrađanin). Službenih izjava nije bilo, što je i razumljivo. Neslužbeno doznajemo da se ipak nije radilo o eksplozivnoj napravi

Večeras smo imali priliku uvjeriti se koliko su ovakvi poslovi zahtjevni i sa koliko se ozbiljnosti i koncentracije pristupa tom poslu. Na pitanje da li je u takvim situacijama prisutan strah, odgovor je bio: ”Kažu da mačka ima devet života, ali pirotehničar samo jedan!” Dodao je još nešto: ”Znate, zaštitno odijelo je teško 28 kg, a kaciga 8 kg te kada dodate mojih 100 kilograma, onda je razumljivo zašto nakon očevida izgledam kao da sam izašao iz bazena!” Srećom, sve je dobro prošlo, u završnici je istražitelj razgovarao (bez prisustva novinara) s predstavnicima sve tri srednje škole. Alarmno upozorenje je stavljeno izvan snage, pristup školskim prostorima je dozvoljen.

Crna kronika

Motorist naletio na auto i završio na Rebru s teškim ozljedama

Objavljeno

on

U prometnoj nesreći u utorak u 11.20 sati teško je ozlijeđen 50-godišnji motociklist. Muškarac je, javlja policija, vozio motor marke Honda cestom DC 30, a dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice Bapče nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i gustoći prometa (zaustavljeno vozilo na kolniku). Uslijed takvih okolnosti, motorist se nije na vrijeme zaustavio te je naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Škoda, kojim je upravljao 44-godišnjak.

– 44-godišnjak se kretao istom prometnom trakom u istom smjeru te je u trenutku prometne nesreće bio je zaustavljen zbog promjene faze na semaforu – dodali su iz policije.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 50-godišnjak, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.

Nastavi čitati

Crna kronika

Naslonio se na ogradu koja je označavala građevinske radove, pa pao u kanal dubok 1.5 metara

62-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola

Objavljeno

on

Muškarac (62) teško je ozlijeđen nakon što je u nedjelju u 18.20 sati pao u kanal u Ulici dr. Jurja Dobrile. Naime, policija javlja kako je 62-godišnjak bio pod utjecajem alkohola te je hodao nogostupom. U jednom trenutku naslonio se na metalnu ogradu koja je označavala i osiguravala građevinske radove. Jedan segment ograde se prevrnuo te je muškarac pao u kanal širine oko 1 metar i dubine oko 1,5 metara. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nastavi čitati

Crna kronika

Pao s 2.6 metara i teško se ozlijedio

19-godišnjak je radio u skladištu

Objavljeno

on

U skladištu trgovačkog društva u Vukomeričkoj ulici jučer oko 11.50 sati došlo je do nesreće na radu.

–  19-godišnji je zaposlenik najvjerojatnije pao s visine od oko 2.6 metara i teško se ozlijedio – javlja policija.

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju Zagreb.

Nastavi čitati

Reporter 397 - 24.09.2020.

Facebook

Izdvojeno