Poveži se s nama

CityLIGHTS

Kiša spriječila ‘čagicu’, stvar spasio Jozo Bozo

Klizalište privuklo klizače svih uzrasta

Objavljeno

Posjetili smo park uz Šetalište Franje Lučića koji će tijekom cijelog prosinca biti epicentar zabave u Velikoj Gorici. Klizalište je privuklo veliki broj klizača svih uzrasta, a prava špica trebala bi krenuti početkom školskih praznika. I ove godine posjetitelji će na malobrojnim štandovima moći pronaći poneku sitnicu kojom će razveseliti drage osobe. Kiša koja padala gotovo cijeli dan dovela je do otkazivanja dječjeg diska na otvorenom, ali je Jozo Bozo ipak spasio stvar. Više u video prilogu.

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice: ‘Deset minuta je besplatno, a jedanaesta je moja’

Kontrolira sve po redu, ako ne platite dočekat će vas ‘čestitka’

Objavljeno

on

Petek je na Gorice i treba se urediti i dotjerati. Za vas smo doznali kakve frizure nose Goričani i uređuju li se nešto više petkom. U Muzeju Turopolja u tijeku su pripreme izložbe o Velikom ratu, a doznali smo i koliko dugo se besplatno možete zadržati na javnom parkiralištu. I zato nema vam druge nego Petek na Gorice.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice: ‘Nigdje nije čisto kao u Gorici’

Posljednje pripreme za prosinac prepun zabave

Objavljeno

on

Prosinac je na vratima i hladnoća se uvukla u naš grad. U parku uz Šetalište Franje Lučića niknulo je klizalište, a ispred Muzeja Turopolja postavljen je adventski vijenac. Tijekom prosinca ovo će biti centralno mjesto svih događanja. U tijeku su užurbane pripreme, kako bi sve bilo spremno do nedjelje i paljenja prve adventske svijeće. Dovezena je i teška mehanizacija bez čije pomoći teško da bi stvari bile gotove u na vrijeme.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice: ‘Ovakvo đubre kakvo mi imamo, nema nitko drugi!’

Saznajte kako prepoznati dobru robu

Objavljeno

on

Dolaskom hladnijeg vremena, smanjila se i gužva na stočnom placu. Osim lošeg vremena, na dodatno smanjenje broja mušterija nepovoljno bi mogla utjecati i jedna druga, puno veća nedaća. Naime, nešto južnije, u susjedstvu, trebao bi niknuti novi reciklažni centar. Kako je najavljeno, u njemu će se popravljati i po jeftinim cijenama prodavati prikupljeni televizori, frižideri, pećnice, namještaj i druge stvari. Junaci iz naše priče uskoro bi mogli dobiti konkurenciju.

– Nama nitko na svijetu ne može biti konkurencija. Ono što mi prikupimo, oni ne mogu prikupiti da žive hiljadu godina. Ovakvo đubre kakvo mi imamo, nema nitko drugi – pohvalio nam se Marko Aurelije.

Više pogledajte u video prilogu.

Nastavi čitati

Reporter 377 - 08.11.2018.

Facebook

Izdvojeno