Poveži se s nama

HOTNEWS

Je li bridž igra za pametne? Odgovor je na prvom tečaju u Velikoj Gorici

Objavljeno

Bridž klub Velika Gorica u četvrtak, 31. ožujka, organizira prvi tečaj ove popularne kartaške igre koju u Hrvatskoj igra oko 1.000 ljudi.

 

“Imali smo problema s prostorom pa nismo mogli organizirati masovnije aktivnosti. Sad smo to u dogovoru s Gradom uspjeli riješiti i krećemo s prvim tečajem bridža u Velikoj Gorici. Na uvodnom predavanju želimo ljude upoznati o čemu se zapravo radi i što je potrebno kako bi mogli procijeniti da li bi im bilo interesantno i da li su spremni odvojiti vrijeme, jer bridž je ipak dosta kompleksna igra”, objasnio je Igor Novosel iz Bridž kluba Velika Gorica.

 

Besplatno uvodno predavanje

 

Prvo predavanje bit će besplatno, a tečaj od 30 sati koštat će 250 kuna, te 150 kuna za umirovljenike, studente i nezaposlene. Održavat će se u prostoru Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i EU fondove na Šetalištu F. Lučića 15.

 

“S jedne strane zahtijeva angažman i trud, ali onda kad se čovjek već potrudi oko toga, stvarno se isplati. Svi koji su počeli igrati bridž stvarno su ga i zavoljeli i nastavili igrati godinama” kaže Igor Novosel.

 

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Srce Turopoljskog fašnika osvojile žene!

Pogledajte i ovo: Grad Velika Gorica je među prvim gradovima u Hrvatskoj sa sustavnim upravljanjem energijom.
Saznajte tko su pobjednici Zimske malonogometne lige!
Gdje su besplatni pregledi kože?
Gorički doktori obiteljske medicine uključili su se u Nacionalni programa ranog otkrivanja raka pluća.

Objavljeno

on

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO VIJEST Survakari prodrmali Veliku Goricu

Zanimljivim maskama i bučnim zvonima plijenili pažnju posjetitelja

Objavljeno

on

U velikoj povorci središtem Velike Gorice prodefilirale su maškare. Među brojnim sudionicima bili su i gosti iz Bugarske.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno