Poveži se s nama

Vijesti

Grad odlučio nagraditi najizvrsnije učenike i njihove mentore

Nagrade od 500 do 1000 kuna

Objavljeno

Grad Velika Gorica po prvi put odlučio je novčano nagraditi najizvrsnije goričke učenike i njihove mentore. Svi oni pozvani su da se do 29. studenog prijave u Upravni odjel za predškolski odgoj, školstvo i šport.

Nagrađivat će se osvojena prva tri mjesta u pojedinačnim i ekipnim kategorijama na državnim natjecanjima. Uvjet je da su obuhvaćena Katalogom natjecanja i smotri učenika i učenica osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske, Katalogom smotri radova i natjecanja učenika i učenica srednjih škola Republike Hrvatske u strukovnim disciplinama i Propisnikom državnog prvenstva Školskih sportskih društava Republike Hrvatske.

Pojedinačne pobjednike očekuje nagrada od 1000 kuna, drugoplasirane 800 i trećeplasirane 600 kuna. Ekipni pobjednici mogu računati na nagradu od 750, drugoplasirani 600 i trećeplasirani 500 kuna. Mentori će dobiti 500 kuna.

Više doznajte ovdje.

Sport

Uoči Varaždina – u autobusu: ‘Ovo je novi korak naprijed za Goricu’

Nogometaši Gorice u subotu u 15 sati igraju na svome stadionu protiv Varaždina u utakmici 16. kola. U najavi Varaždina predstavljen je i klupskim bojama oslikani autobus, koji je ugostio jednu neobičnu konferenciju za novinare…

Objavljeno

on

Nogometaši Gorice odmarali su se od prvenstvenih obaveza još od gostujućeg remija (2-2) kod Istre u Puli, a u subotu u 15 sati lov na europska natjecanja se nastavlja. U Veliku Goricu dolazi Varaždin, a tu su utakmicu Goričani najavili na malo drukčiji način. Nogometni razgovori ovoga puta su se vodili u autobusu, odnedavno oslikanom u klupskim bojama, a kako je to sve izgledalo, pogledajte u video prilogu…

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Nastavi čitati

Vijesti

Posljednji ispraćaj Stjepana Kosa održat će se u ponedjeljak na groblju u Vukovini

Sutra u 18 sati komemoracija u Mraclinu

Objavljeno

on

Posljednji ispraćaj Stjepana Kosa održat će se u ponedjeljak u 15,30 sati na groblju u Vukovini. Sutra u 18 sati u Mraclinu u Zgradi će se održati komemoracija, a Gradskoj upravi otvorena je knjiga žalosti.

Nastavi čitati

Crna kronika

Provalio u trgovinu zbog cigareta i baterija

Šteta veća od 12 tisuća kuna

Objavljeno

on

Na meti provalnika ovaj tjedan našla se trgovina Mlina i pekara u Rakitovcu. Nepoznati lopov u trgovinu je provalio s nedjelje na ponedjeljak, od 12 do 5 sati. Provalnik je u unutrašnjost ušao tako što je obio ulazna vrata, a onda se dao u krađu cigareta i baterija. Šteta je procijenjena na više od 12 tisuća kuna.

Dan poslije, s ponedjeljka na utorak, iz stambene zgrade u Ulici Slavka Kolara ukraden bicikl marke Cube. Ukradeni bicikl u tom trenutku nalazio se u spremištu. Vrijednost bicikla procijenjena je na 3 tisuće kuna.

Nastavi čitati

Reporter 387 - 24.10.2019.

Facebook

Izdvojeno