Poveži se s nama

Vijesti

Grad odlučio nagraditi najizvrsnije učenike i njihove mentore

Nagrade od 500 do 1000 kuna

Objavljeno

Grad Velika Gorica po prvi put odlučio je novčano nagraditi najizvrsnije goričke učenike i njihove mentore. Svi oni pozvani su da se do 29. studenog prijave u Upravni odjel za predškolski odgoj, školstvo i šport.

Nagrađivat će se osvojena prva tri mjesta u pojedinačnim i ekipnim kategorijama na državnim natjecanjima. Uvjet je da su obuhvaćena Katalogom natjecanja i smotri učenika i učenica osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske, Katalogom smotri radova i natjecanja učenika i učenica srednjih škola Republike Hrvatske u strukovnim disciplinama i Propisnikom državnog prvenstva Školskih sportskih društava Republike Hrvatske.

Pojedinačne pobjednike očekuje nagrada od 1000 kuna, drugoplasirane 800 i trećeplasirane 600 kuna. Ekipni pobjednici mogu računati na nagradu od 750, drugoplasirani 600 i trećeplasirani 500 kuna. Mentori će dobiti 500 kuna.

Više doznajte ovdje.

Vijesti

FOTO VIJEST Opet morala reagirati ophodnja Civilne zaštite?!

Nekima među nama stalna upozorenja nisu dovoljna…

Objavljeno

on

Upozorenja su stalna, molbe i preporuke, a restrikcije na trenutke vrlo rigorozna. Međutim, neki među nama kao da odbijaju čuti i shvatiti… Ophodnja Civilne zaštite tako je i večeras morala intervenirati u Velikoj Gorici zbog nepoštivanja odluka Nacionalnog stožera od strane neodgovornih pojedinaca. Prevedeno, radi se o, naravno, okupljanju većeg broja pojedinaca, društva koje očito misli kako “neće baš nas”. Pa ponovimo još jednom… Ostani doma, izbjegavaj okupljanja!

Nastavi čitati

Vijesti

U Gorici 12 oboljelih, prvi slučaj zaraze u općini Kravarsko

Objavljeno

on

Velika Gorica krajem dana bilježi 12, a općine 3 oboljela od COVID-19. U općini Pokupsko, podsjetimo, dvije su osobe zaražene kornavirusom, dok je prvi slučaj zaraze zabilježen i u općini Kravarsko.

– U zbirnim podacima Zagrebačke županije, podaci općina zbrajaju se u podatke gradova kojima gravitiraju. Iz tog razloga u tablici Zagrebačke županije za Veliku Goricu stoji broj od 15 zaraženih osoba – objasnili su iz Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice.

Nastavi čitati

Moja županija

60 pozitivnih na koronavirus u Zagrebačkoj županiji

Objavljeno

on

S današnjim danom je u evidenciji Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije 60 osoba pozitivno na virus COVID-19. Najveći broj oboljelih je u gradovima Velika Gorica, Sveta Nedelja i Zaprešić.

U Velikoj Gorici je broj zaraženih u posljednja 24 sata s 9 porastao na 15 osoba. U samom gradu je evidentirano 12 zaraženih, u općini Pokupsko dvoje te općini Kravarsko jedna osoba. Podsjećamo kako od sutra možete pratiti javljanja uživo iz velikogoričke Gradske uprave na kojoj će Stožer civilne zaštite grada Velike Gorice javnost izvještavati o svim relevantnim informacijama vezanim uz epidemiju i trenutnom stanju na području grada. Prijenos pratite putem Facebook stranice Gorica TV.

U Hrvatskoj je trenutno potvrđeno ukupno 657 osoba zaraženih ovim virusom, a 49 osoba je ozdravilo. Dosad je 5 osoba preminulo. 

 

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno