Poveži se s nama

Vijesti

Grad dijeli stipendije učenicima i studentima, imamo listu kandidata…

Objavljena je lista kandidata za stipendije, a svi koji misle da imaju razloga za to, prigovor mogu poslati gradonačelniku u roku osam dana

Objavljeno

Kraj godine se bliži, polako se rade rekapitulacije učinjenog tijekom 2018., a u tu kategoriju ulaze i velikogorički učenici i studenti. Na temelju Pravilnika o dodjeli učeničkih i studentskih stipendija te Zaključka o dodjeli stipendije Grada Velike Gorice za školsku godinu koja upravo traje, Povjerenstvo je objavilo privremenu listu kandidata za stipendije.

Ona ne mora biti konačna, naglašavaju iz Grada, budući da sudionici natječaja imaju pravo na pisani prigovor u roku osam dana od objavljivalja liste. Ako netko vjeruje da ima razloga za prigovor, može ga u pisanom obliku uputiti gradonačelniku Draženu Barišiću na adresu Trg kralja Tomislava 34. Osam dana nakon isteka roka za prigovor gradonačelnik će donijeti odluku i nakon toga objaviti konačnu listu.

OVDJE doznajte tko je sve na privremenoj listi kandidata za dodjelu stipendija…

Vijesti

FOTO VIJEST Snijeg zabijelio Vukomeričke gorice

Zimska idila iznenadila krajem veljače

Objavljeno

on

Nakon perioda toplog vremena danas je stigla promjena, a tijekom dana promijenila su se četiri godišnja doba. Nakon tuče stigao nam i snijeg.

 

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

Vijesti

U Pokupskom razmjena starih sorti sjemenja

Predstavit će i projekt “Društvena banka sjemena”

Objavljeno

on

Klub žena Pokupsko i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) organiziraju razmjenu starih sorti sjemenja u Lovačkoj kući u Pokupskom. Svi koji imaju stare sorte sjemenja na razmjenu ih mogu donijeti u nedjelju, 1. ožujka, u 16 sati. Osim razmjene, održat će se i predstavljanje projekta “Društvena banka sjemena” udruge ZMAG iz Vukomerića.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno