Poveži se s nama

HOTNEWS

Goricu očekuje još jedna spektakularna Noć borilačkih sportova

Događaj večeri su profesionalni boksački mečevi Ivice Bačurina i Ivana Njegača

Objavljeno

Petu godinu zaredom u subotu će se u Parku dr. Franje Tuđmana okupiti gorički sportaši iz borilačkih klubova. Vrhunac ovogodišnje Noći borilačkih sportova, koja počinje u 20,30 sati, bit će dva profesionalna meča članova Boksačkog kluba Velika Gorica, Ivice Bačurina i Ivana Njegača.

Osim profesionalaca, svoje vještine pokaznim vježbama će demonstrirati i Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Boksački klub Velika Gorica, Taekwondo klub Velika Gorica, Karate klub Centar i Judo klub Centar.

“I ove godine smo pripremili jedan spektakl i vjerujem da će se gledatelji odazvati u velikom broju, kako to i zaslužuje ovakva manifestacija. Prije svega, na ovaj način odajemo priznanje našim sportašicama i sportašima za sve ono što čine po pitanju sporta u gradu Velikoj Gorici. Naši borilački sportovi su unazad nekoliko godina najuspješniji sportovi u gradu. Pregršt medalja donose s domaćih natjecanja, ali posebno smo ponosni kada osvajaju europska i svjetska odličja”, rekao je zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec i najavio veliki vatromet te mnogobrojna iznenađenja za posjetitelje manifestacije.

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Srce Turopoljskog fašnika osvojile žene!

Pogledajte i ovo: Grad Velika Gorica je među prvim gradovima u Hrvatskoj sa sustavnim upravljanjem energijom.
Saznajte tko su pobjednici Zimske malonogometne lige!
Gdje su besplatni pregledi kože?
Gorički doktori obiteljske medicine uključili su se u Nacionalni programa ranog otkrivanja raka pluća.

Objavljeno

on

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO VIJEST Survakari prodrmali Veliku Goricu

Zanimljivim maskama i bučnim zvonima plijenili pažnju posjetitelja

Objavljeno

on

U velikoj povorci središtem Velike Gorice prodefilirale su maškare. Među brojnim sudionicima bili su i gosti iz Bugarske.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno