Poveži se s nama

HOTNEWS

Gorica i Udarnik privukli mnogo gledatelja na otvaranju sezone

Objavljeno

Iako je Gorici ovo bila druga utakmica u pripremama, a Udarnik je tek jučer krenuo sa pripremama lijepo vrijeme i naglašene ambicije u oba gradska kluba privukle su podosta znatiželjnika na gradski stadion. Nije ovo bila utakmica za prestiž, iz Gorice su zamolili utakmicu zbog velikog broja igrača na probi, a iz Udarnika su to sa zadovoljstvom prihvatili. Na kraju su oba trenera bila zadovoljna, Milinović je ostavio sve igrače iz prošle sezone na treningu, a uz njih i stopere Jurjevića koji je od početka u pogonu te Franića koji je lakše ozlijeđen, ali je predstavio i nova najavljena pojačanja u Gorici (Serdarušića, Pejića, Smolju, brazilca Cezara) kojima je dao po poluvrijeme.

 

Gorica - Udarnik 19-07-2016 (28)

 

Gorica je u utakmici u kojoj je najmanje bitan rezultat slavila 3:1, a posebno je za oko zapeo drugi brazilac Glonek koji će sutra dobiti priliku u Brežicama uvjeriti struku da je zaslužio ostati u konkurenciji Gorice za novu sezonu. Sutra u 18:00 Gorica igra u Brežicama, a Milinović sa sobom vodi 25 igrača koji će na kraju najvjerojatnije i ostati u kadru za slijedeće prvenstvo.

 

Gorica - Udarnik 19-07-2016 (40)

 

GORICA – UDARNIK 3:1

 

VELIKA GORICA Gradski stadion, pomoćni teren sa prirodnom travom; Gledatelja 200; Glavni sudac: Sejdinović, Pomoćnici: Mužar i M. Čužić (svi iz Velike Gorice).

 

STRIJELCI: 0:1-Brčić (32-11m), 1:1-M. Muhar (56-11m), 2:1-Sedlaček (58), 3:1-Glonek (81)

 

GORICA: Kamenjašević, Valenta, Sumić, Prskalo, Krizmanić, Barišić, Dianežević, Pejić, Serdarušić, Maloku, Cezar (još su igrali: Šagolj, Smoljo, Milišić, Travaglia, Muhar, Glonek, Begić, Humeljak, Sedlaček, Soldo, Roginić, Krsnik, Gashi, Majić)
TRENER: Damir Milinović

 

UDARNIK: Feljan, Kelihar, Strunje, Radoš, Šarić, Mihanović, Milanović, Petković, Brčić, Pralas, Zagorec (još su igrali: Kranjčec, Kelava, Paradžik, Zlodi, Matanović, Koritnik, Lučić)TRENER: Boris Perković

 

galerija fotografija:

 

HOTNEWS

Još jedan dan bez novooboljelih u Velikoj Gorici i susjednim općinama

Nema novih ozdravljenja

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije danas su izvijestili kako na području Velike Gorice i susjednih općina nema novooboljelih osoba od COVID-19. Situacija je ista i u ostatku županije, gdje već 22 dana zaredom nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

Na području Zagrebačke županije do sada je ozdravilo osoba, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Otvoren Arheološki park Andautonija

Besplatno se prošetajte i zavirite u prošlost Ščitarjeva

Objavljeno

on

Arheološki park Andautonija otvorio je danas svoja vrata posjetiteljima. Dobra je to prilika da se malo prošetate i zavirite u antičku povijest ovog kraja.

– 16. i 17. svibnja nema organiziranih događanja, no pozivamo Vas da svoje slobodno vrijeme tijekom vikenda provedete u razgledu i šetnji parkom. U subotu 16. svibnja ulaz u Arheološki park Andautonija je besplatan – poručili su iz Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Ovo arheološko nalazište možete posjetiti vikendom od 12 do 18 sati, a radnim danom mogu doći samo najavljene grupe. Park je zatvoren u dane blagdana, a više o svim događanjima možete više doznati na web stranici Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Uručena nova vozila za patronažnu službu

Ključeve vozila ravnatelju županijskog Doma zdravlja Većeslavu Bergmanu uručio je u Samoboru župan Stjepan Kožić.

Objavljeno

on

Patronažna služba Doma zdravlja Zagrebačke županije, u čijim ispostavama radi 61 patronažna sestra, dobila je 11 novih vozila marke  Mitsubishi ukupne vrijednosti gotovo 860 tisuća kuna. Nova vozila uručena su ispred ispostave Doma zdravlja u Samoboru koji je dobio pet vozila, dok će po jedno vozilo koristiti patronažna služba u ispostavama Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Sveti Ivan Zelina, Vrbovec, Zaprešić i Dugo Selo.  – U posljednje 3 godine nabavljena su 33 nova vozila, a uz ovaj novi vozni park je to ukupno 44 čija je ukupna vrijednost gotovo 3 milijuna kuna, što dokazuje da kontinuirano ulažemo u zdravstvo.- naglasio je prilikom predaje ključeva vozila župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Patronažna služba sa svojim timovima kućne njege i palijativne skrbi, važan je segment zdravstvene zaštite jer brine o korisnicima od najranije dobi, od kućnih posjeta rodiljama i bebama pa do održavanja zdravlja naših najstarijih stanovnika. Inače, Zagrebačka županija u zdravstvo ulaže i na druge načine, prije svega u energetsku obnovu, a rebalansom Proračuna koji je u pripremi zdravstvo Zagrebačke županije neće biti zakinuto. – Nastavljamo i dalje prema popisu prioriteta iz prošle godine nabavku neophodne opreme, dok su neke nabave uslijed epidemije stavljene na čekanje. – kazao je ravnatelj Doma zdravlja Zagrebačke županije Većeslav Bergman. Nova će vozila pridonijeti kvaliteti zdravstvene zaštite na području Zagrebačke županije kako bi patronažne sestre sigurnije i brže stizale do svojih korisnika.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno